Vannak fontos dolgok, amiket meg kellene beszélni…. Vannak még ennél is fontosabbak, de senki sem figyel!!!
Ha már elég az ilyenekből, akkor a

A kommunikáció összhAngja 2.0

Online Kurzus

Neked szól!

A Kommunikáció Összhangja 2.0 kurzus Soft-Launch-ig hátralévő idő:

  3  1
Days
:
 
  1  6
Hours
:
 
  1  9
Minutes
:
 
  3  9
Seconds

You missed out!

Vásárold meg a kurzust Bevezető áron!

MIÉRT VANNAK ELAKADÁSOK A KOMMUNIKÁCIÓNKBAN?

Oda kellene már menni hozzá….

 • Vajon miért nem kapok több fizetést? Éva később jött, és még is sokkal többet keres!
 • Igaz, Évának sokkal több az ötlete…
 • Még is, oda kellene már mennem!
 • Múltkor Kriszta is odament, és annyira megalázó volt, ahogy nem-et mondtak neki….
 • Már vagy egy éve beígérte az emelést, nem csinálok valamit jól?
 • Igen, ez lehet az oka….

Banális, de annál erősebb történet, ami emberek ezreinek fejében lejátszódik! Kellene valami fontosat mondani, de hogyan kezdjek bele? Vajon mit mond majd a másik?

Sok a félreértés kommunikációink során!

Legsikeresebb és legjobban működő kapcsolatokat - párkapcsolatok, kollégák kapcsolatát, üzleti kapcsolatokat, családi kapcsolatokat – láttam szinte teljesen megsemmisülni apróságok miatt.

Az egyik oka az, amikor a két fél egyszerűen nem beszél egymással! „A másiknak tudnia kellene már eddigre!” „Miért kell mindent megbeszélni?”

kommunikáció

Vagy amikor minden mondatra van valamilyen rossz emléke a másiknak, aki ráadásul szentül meg is vagy győződve arról, hogy csak rosszat akarsz neki! „Rossz napom volt, csak szeretnék pihenni…” „Soha nem hallgatsz meg! Mindig csak az hülye tévé, meg a barátok!” „Te is ott ülsz a telefonoddal kezedben!” „De te meg sohasem érsz rá, hogy együtt csináljunk valamit!”

Vagy amikor a két fél olyan mértékben beszél el egymás mellett, mintha nem is ugyanazt a nyelvet beszélnék!

A beszélgetések nagy része ahelyett, hogy valami újról szólna, egyszerűen elvesznek a ködben…

Nehéz belső összhang nélkül!

A beszéd, írás már a sokaik lépés egy kommunikáció során. Az, amit épp ki szeretnél fejezni valahogy, a gondolataiddal kezdődik. Van egy belső dialógusod, ami teljesen normális. A gondolatokat néha meg is szólaltatod magadban. Pont olyan, mint a rajzfilmekben: az egyik válladon egy angyalka, míg a másikon egy kisördög ücsörög. És ott sugdosnak a füledbe mindenfélét.

A kommunikáció innen indul! Onnan ered, amit önmagadról, a környezetedről és a benne élőkről gondolsz, érzel.

A belső harmónia nélkül a kommunikációd sokkal több félreértéshez és konfliktushoz vezet.

Rém László

Rém László a THE REAL SHIFTER© Programok megalkotója, amely a megszokott módszerektől eltérő megközelítést kínál, ötvözve a racionalitást és a spiritualitást, a nyugati tudást és a keleti filozófiákat a vezető coachok, mesterek és tanárok által bevált technikákkal.
László tanácsadó, oktató és coach. Korábban építészmérnökként sokat megőrzött a mérnöki szemléletből, miközben a reális józan ész mellett a lehetetlent is feldolgozza nemzetközi ügyfeleivel. Világszerte sok embernek segített már emlékezni arra, hogy kik is ők valójában, és hogyan tegyék meg a következő lépést az életükben bátorsággal, együttérzéssel és magabiztossággal.

RÉM LÁSZLÓ

THE REAL SHIFTER & RELINE ALAPÍTÓJA
THETAHEALING™ CERTIFICATION OF SCIENCEMESTER INSTRUKTOR ÉS TANÁCSADÓ - KONZULENS

Gyakran azon akarunk változtatni, ami a sokadik lépés, ahelyett, hogy belső értékeinkkel tisztában lennénk!

A külső kommunikáció, mint a beszéd, a ruházat, a hajviselet, csak ideig – óráig képes kialakítani egy képet önmagadról. Ha ez nincs összhangban a belső kommunikációval, akkor egyszeren rosszul fogod érezni magad a bőrödben.

Még is, azt látod úton – útfélen, hogy vegyél egy új ruhát, menj fodrászhoz, vedd körbe magad jó fej emberekkel, vagy egy luxusmárka icipici táskája tesz majd a legsikeresebbé!

külső

Akkor most miért ez a trend?

Amellett, hogy fogyasztói társadalom…. felgyorsult minden. Akár akarod, akár nem, ezek Rád is hatással vannak! Nehéz figyelmen kívül hagyni ezt a tendenciát, de nem lehetelten! És ráadásul sokkal kevesebb energiába kerül, mint azt először gondolnád.

A külső változtatások hihetetlenül gyors változást hoznak!

Gondolj csak bele, hetek óta először eljutsz egy fodrászhoz. Megcsinálják a frizurád, és alig 30-40 perc alatt egy új embernek érzed magad! Többen észrevesznek, rád kacsintanak, és még otthon is bókokat kapsz. Alig két nap múlva az egész megváltozik. Mintha nem is történt volna semmi. Már érted, igaz?

A külső változások nagyon gyors eredményt tudnak elérni, de ha tartósra vágysz, akkor azt belülről kell kezdeni

A belső dialógusaink határozzák meg, hogyan sikerül kapcsolatot létrehozni másokkal.

Amikor egy külső hatás miatt történik benned változás, akkor azért azt sem érdemes alábecsülni! Sőt, még értékelni is lehet, mert azt mutatja, hogy megvannak benned azok az összetevők, amik kellenek. Viszont nagy a különbség, amennyiben tartós változásra törekszel.

Az a kép, amit önmagadról kialakítasz, minden megnyilvánulásodat meghatározza!

A két válladon a belső képed hangjai szólnak hozzád! Nem egy angyalka és egy ördögfióka, hanem a te belső hangod. A belső hangod pedig azt fogja javasolni neked, ami a legbiztonságosabb. A kérdés csupán annyi, hogy mit jelent ez a biztonság belső értékeid, emlékeid alapján?! Mert ami a tudatos oldalon a biztonságot jelenti számodra, nem biztos, hogy megegyezik azzal, amit a tudat-alatt elfogadsz.

A belső harmónia kialakítása a gondolkodásod megváltoztatásával.

A gondolataidat nagymértékben befolyásolják a korábbi emlékeid.

Az anyuka és gyermeke a kertben talál egy siklókígyót. Az anyuka torkaszakadtából kiabálva rohan, hogy elvegye gyermekét, és meneküljön a kertből! Azonnal azt látja maga előtt, hogy a kígyó mindkettőjükre a legnagyobb veszélyt jelenti! Nem is mérlegel a lehetőségei közül, üvöltve menekül gyermekével a helyszínről.

Mennyivel más ez a történet és a kimenetel akkor, ha az anyuka történetesen szereti a természetet, és benne lakókat. Felismeri a kígyót, és a helyzetre teljes nyugodtsággal reagál.

Amit halottál, átéltél és érzelmekkel együtt el is raktároztál, meghatározzák azt, ahogy látod magad körül a világot. Ez pedig azt, ahogyan beszélsz másokkal!

sikeresebb

Azzal, hogy megváltoztatod azt, ahogyan önmagadról gondolkodsz, megváltoztatja a határozottságodat, magabiztosságodat és sikeresebben tudod eljuttatni az üzeneteidet!

A fodrász után azért érzed magad határozottabbnak, csinosabbnak, vonzóbbnak, elfogadhatónak, magabiztosnak, kiegyensúlyozottnak stb., mert már megvannak benned ezek az jellemzők. A külső inger ezt csak felkeltette és rövid ideig működésbe hozta.

Ha ezt a hatás-mechanizmust megfordítod, a belső értékeidet erősíted meg, akkor sztárfodrász de, vagy oda, rendkívüliként érzed majd magad!

Volt már, hogy beszélgettél valakivel, akivel kb. csak 5 perce ismertétek egymást, mégis jó érzésekkel meséltél, szintén magadról? Mintha már 100 éve ismernétek egymást… igaz? Ennek több, mint valószínűleg az az oka, hogy a belső kisugárzás erős, kiegyensúlyozott. Az illető, akivel átéltél ilyent, ott, abban a pillanatban harmóniában volt önmagával. Azt adta neked, amit igaznak élt meg önmagán belül. (Az, hogy ez mennyire tartós vagy sem, már más kérdés…)

Amikor Te kiegyensúlyozottnak érzed magad, olyan összeszedetnek, kereknek, akkor biztosan érkeznek a bókok is: „Veled olyan jó beszélgetni!” „Te mindig, mindet jobban látsz!” „Könnyen feloldódom melletted!”

A Kommunikáció Összhangja 2.0 Online kurzus egyszerű, de mélyre ható:

AZÉRT, mert Mindenki számára érthető módon tárjuk fel a kommunikáció körüli nehézségeket, korlátozásokat. A korlátokat kialakítottuk valamiért.

AMINT korlátozásokat megértjük, az élet nagyon sok területére rálátást nyerünk. A rálátással már meg is van a következő lépés az új kialakítás felé. Onnan már csak az aktív tapasztalat marad hátra.

AHOGY elmozdulnak a korlátok, félelmek, feltételek a kommunikációról, megváltozik a másokhoz való kapcsolódás minősége. A legfontosabbal, önmagunkkal is jobb viszonyunk lesz.

A Kommunikáció Összhangja 20 
Online Kurzus

Sokszor nem a legjobb kommunikációs technikák hiányában kell keresni azokat az okokat, amelyek miatt akadozik a kommunikáció, hanem olyan egyszerű területeken, mint az elvárások, félelmek és feltételek.

A konfliktusok nagyon nagy része abból adódik, hogy egyszerűen a saját belső történetünkre hallgatunk, és a hozzájuk kacsolódott érzelmeket éljük meg újra.

 • Fedezd fel egyszerűen, hogyan tudod fejleszteni a kommunikációdat, hogy az üzeneted eljusson a címzetthez!
 • Fedezd el, hogyan korlátozod önmagad, és alakíts ki egy valós önképet!
 • Találd meg, hogyan tudsz egyszerűen, hatékonyan kommunikálni!
 • Tanuld meg, hogyan alakíts ki olyan légkört, amiben az egyszerűvé válik a beszélgetés!

A Kommunikáció Összhangja 2.0 Kurzus Indulásának időpontjai:

Soft - launch: 2022. augusztus 08. | Bevezető áron: 29.900.- 

Indulás: 2022. szeptember 09. | A kurzus teljes áron: 39.900.-

Az online kurzus teljes díja

Az online kurzus Bevezető áron - 2022. 09. 09-ig

A Kommunikáció összhangja 2.0
 • Több, mint 5 órányi videó
 • 60 oldalas munkafüzet (letölthető + online kitölthető)
 • Meditációk és Energetikai Letöltések
 • Gyakorlati lépések

huf

39 900 .-

29 900 .-


*Az online kurzus a teljes indulásig Bevezető Áron 29.900.- forintért elérhető, 2022. 09.09-ig, utána Teljes áron, 39.900.- forint!!!

A Kommunikáció Összhangja 2.0 online kurzus felépítése

01 fejezet: Alapok     2 lecke        6,5 min

 • A kurzus alapjainak lefektetése

02. fejezet: Definíciók        9 lecke      40 min

 • Önkép
 • Önszeretet
 • Önelfogadás
 • Önértékelés
 • Hiedelmek
 • Letöltések
 • Döntéshozó Rendszer
 • Korlátok - blokkok

03. fejezet: A kommunikáció      3 lecke       20 min

 • Kommunikáció oldalai
 • Hova helyezd a figyelmedet kommunikáció során?

04. fejezet: Kommunikációs blokkok  4 lecke        38 min

 • Tudatalatti sémák kialakulás, szerepe.
 • Cselekvés kialakulása és szerepe.

05. fejezet: Félreértések a kommunikációban  6 lecke        1h 30min

Fedezd fel mik a leggyakoribb félreértések okai a kommunikáció során.

06. fejezet: Blokkok lecserélése       3 lecke        42min

 • Önszabotálás.
 • 8 lépéses folyamat

07. fejezet: Meditáció         2 lecke      19 min

Egy meditáció, amely során az eddig megdolgozott témákhoz energetikai támogatást kapsz.

08. fejezet: Fókusz   1 lecke        18,5 min

Gyakorlati tanácsok, hogy a figyelmed a lehető lejobb helyre tedd.

09. fejezet: Az új önkép     3 lecke      20 min

Önkép gyakorlata – és önkép vizualizáció

10. fejezet: Kommunikációs helyzetek         3 lecke        21 min

3 kommunikációs helyzet során gyakorolhatod be a 8 lépéses technikát. 

11. fejezet: Praktikus lépések Kommunikáció során      2 lecke       19 min

Plusz néhány gyakorlati lépés, hogy minél jobb összhangot tudj kialakítani

profile-pic
Donogán Katalin
profile-pic
Nagy Klára
profile-pic
Pintye Georgina Dr.

Aki még nem foglalkozott az önismerettel, az is elkezdheti

Igen jól éreztem magam a Workshopon! Már a vonaton újra olvastam az “anyagot” munkafüzetet. Még frissen szerettem volna átgondolni a hallottakat.

Megerősítést adott abban, hogy igenis folyamatosan kell önmagunkon ”dolgozni”. Nem számít hány éves vagy. Mindig figyelni kell magunk viselkedését, megnyilvánulását, megnyilatkozását.

Erősen elindultak bennem folyamatok

A cél amire dolgoztunk, a workshop végén az már megoldódott. Rájöttem, hogy nem is ez a lényeg, hanem hogy tisztábban lássam a helyzeteket és igazán ez segített a megoldásban. Ez nagyon pozitív dolog számomra.

Erősen elindultak bennem folyamatok, ezeken dolgozom még, és ehhez hasznos a munkafüzet, amit kaptunk, mert így újra át tudom venni a tanultakat.

Nem a levegőbe beszélsz!

Nekem nagyon tetszett az egész workshop felépítése, de amit leginkább kiemelnék, az az, hogy látszódott, hogy nem a levegőbe beszélsz. Számomra egy jó példa voltál, mert láttam, hogy ezt meg lehet csinálni, van értelme a befektetett energiának.

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350
>
X