A
Kommunikáció összhangja

workshop

WORKSHOP A KIEGYENSÚLYOZOTT KÜLSŐ- ÉS BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓÉRT

Miért vannak elakadások a kommunikációnkban?

Sokszor nem a legjobb kommunikációs technikák hiányában kell keresni azokat az okokat, amelyek miatt akadozik a kommunikáció, hanem olyan egyszerű területeken, mint a félelmek és feltételek.  

A beszéd során, azon kívül, hogy érzékelhetjük a verbális- és non-verbális részét, megmutatkozik a kommunikáció külső - és belső oldala is. Sokszor annyira elfogatlak vagyunk a belső monológot hallgatva, hogy megfeledkezünk arról, hogy a másik fél talán valami teljesen mást ért a mondandó alatt, mint amit mi kikövetkeztetünk. Ebből rendszerint rengeteg konfliktus keletkezik.   

A konfliktusok nagyon nagy része abból adódik, hogy egyszerűen a saját belső történetünkre hallgatunk, és a hozzájuk kacsolódott érzelmeket éljük meg újra.

A megoldás sokszor annyira egyszerű, hogy talán emiatt érezzük úgy, hogy teljesen értelmetlen. Nem éri meg pillanatra hátralépni, hiszen újra csak ugyanazt hajtogatja.

Légy tisztában azzal, amit közölni szeretnél

Gyakran érezheted, hogy a beszélgetések félrecsúsznak. Egyszerűen nem értik azt, amit mondani szeretnél.

A pároddal már megint ugyanazokat a köröket futod. Minden beszélgetés egy véget nem érő harccá alakul. A 33. posztodat is kiraktad, de mégsem érkeznek az ügyfeleid. Állandó konfliktusban vagy a főnököddel, aki nem érti meg, hogy amit akar, az irreális. Sokszor érzed azt, hogy a munkahelyeden sokkal fontosabb az, hogy mindenki maga pecsenyéjét sütögesse, mintsem összetartás.

A workshop célja, megmutatni, hogy a fejlődés lehet sokkal egyszerűbb, érthetőbb. Lerövidíthető azáltal, hogy elkerüljük az alapvető hibákat a kommunikáció során. Rengeteg olyan mellékszál alakul ki beszélgetés során, amik csak a félreértések számát erősítik. Talán azért, mert benned sem tiszta, hogy mit is szerettél volna igazán mondani.

Ha tisztábba kerülünk a belső beszélgetések és a külső közlendőnkkel kapcsolatban, akkor felismerhetünk olyan készségeket, képességeket, amelyek tisztábbá teszik, hogy milyen kapcsolatokkal rendelkezünk.

A Kommunikáció Összhangja Workshop egyszerű, de mélyre ható

AZÉRT,  mert Mindenki számára érthető módon tárjuk fel a kommunikációk körüli nehézségeket, korlátozásokat. A korlátokat kialakítottuk valamiért. Megértéssel a lecserélés is elérhető.

AMINT korlátozásokat megértjük, az élet nagyon sok területére rálátást nyerünk. A rálátással már meg is van a következő lépés az új kialakítás felé. Onnan már csak az aktív tapasztalat marad.

AHOGY elmozdulnak a korlátok, félelmek, feltételek a kommunikációról, megváltozik a másokhoz való kapcsolódás minősége. A legfontosabbal, önmagunkkal is jobb viszonyunk lesz. 

A Kommunikáció Összhangja WorkShop

Az egynapos Workshop alatt végigmegyünk a legfontosabb területeken:

Legfontosabb témakörök:

- A kommunikáció: Belső és külső kommunikáció szerepe.

- Kommunikáción lévő blokkok:

    - Korlátozó gondolati sémák kialakulása.

    - Cselekvési sémák kialakulása. 

- Félreértések a kommunikációban. 

- Blokkok - érzelmi csomagok:

    - Félelmek. 

    - Feltételek. 

- Hogyan oldjuk fel a kommunikáción lévő blokkokat?

- Gyakorlatok. 

- Praktikus lépések. 

Workshop előadója

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna! 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

Jelentkezz a következő A kommunikáció Összhangja Workshopra!

Nincs esemény

ELŐFELTÉTELEK:

 • Mindenki számára nyitott!

Workshophoz TARTOZIK:

 • Magyar nyelvű munkafüzet

IDŐTARTAM:

 • 1  nap személyesen | 2 rövidített nap ONLINE!

HELYSZÍN:

 • Részletesebben a regisztráció után


WORKSHOP  NYELVE:

 • Magyar vagy Angol 

KINEK AJÁNLOTT:

 • Azok számára, akik szeretnének magabiztosan, határozottan kommunikálni minden helyzetben.

REGISZTRÁCIÓS DÍJ:

 • A regisztráció a szeminárium díjának 50%-os befizetésével válik élővé. 

válaszd ki a Neked Legmegfelelőbb csomagot és fizetési megoldást  

BRONZ

A
Kommunikáció Összhangja workshop teljes díja


FT

29 990

/FŐ

 • 1 napos workshop
 • frissítők
 • munkafüzet
PLATINA

Kommunikáció Összhangja workshop PLUSZ
60 min személyes konzultáció


FT

57.990

/FŐ

 • 1 napos workshop
 • frissítők
 • munkafüzet
 • 60 perces konzultáció

Erősen elindultak bennem folyamatok

A cél amire dolgoztunk, a workshop végén az már megoldódott. Rájöttem, hogy nem is ez a lényeg, hanem hogy tisztábban lássam a helyzeteket és igazán ez segített a megoldásban. Ez nagyon pozitív dolog számomra.

Erősen elindultak bennem folyamatok, ezeken dolgozom még, és ehhez hasznos a munkafüzet, amit kaptunk, mert így újra át tudom venni a tanultakat.

profile-pic
Nagy Klára

Aki még nem foglalkozott az önismerettel, az is elkezdheti

Igen jól éreztem magam a Workshopon! Már a vonaton újra olvastam az “anyagot” munkafüzetet. Még frissen szerettem volna átgondolni a hallottakat.

Megerősítést adott abban, hogy igenis folyamatosan kell önmagunkon ”dolgozni”. Nem számít hány éves vagy. Mindig figyelni kell magunk viselkedését, megnyilvánulását, megnyilatkozását.

profile-pic
Donogán Katalin

Nem a levegőbe beszélsz!

Nekem nagyon tetszett az egész workshop felépítése, de amit leginkább kiemelnék, az az, hogy látszódott, hogy nem a levegőbe beszélsz. Számomra egy jó példa voltál, mert láttam, hogy ezt meg lehet csinálni, van értelme a befektetett energiának.

profile-pic
Pintye Georgina Dr.

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE & ajánlatokra!

Szeretnék felajánlani neked ingyenes, de remélhetőleg hasznos anyagokat, emailek és egyéb friss ajánlatok formájában.

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni erre a listára.

u.i.: törekszem arra, hogy ne csak értesítőkkel, hirdetésekkel bombázzalak. Azt én se nagyon szeretem.

>
X