Az érzelmi bőséghez és anyagi függetlenséghez vezető út

A ThetaHealing segít felfedezni az öröm, a jólét és a béke valódi potenciálját.

Tapasztalj bőséget

Változtasd meg a nézőpontodat

Építs Valódi Kapcsolatokat

Találj új dolgokat

Indulj el a bőség és függetlenség felé vezető úton!

Érzelmi kiteljesedést szeretnél elérni? Mindannyian ezt akarjuk. De belefáradtál már abba, hogy az érzelmeidet állandóan elrabolja a félelem, a düh, a bűntudat, a reménytelenség... a lista folytatható! Elkeserítően hangzik. Tudom, mert én is jártam már így. Az előadások vagy tanfolyamok nagyszerű tanítók lehetnek, de néha az élet nem engedi meg nekünk az időt vagy az energiát, hogy elvégezzük az összeset! Valahol még is el kell kezdeni!

A jó hír az, hogy ezzel a négy szemináriummal, melyeket könnyen használhatóan kapcsoltam össze - mindegyiknek az a célja, hogy nagyobb örömet és boldogságot hozzon az életedbe -, minden eddiginél könnyebb belevetni magad a mentális mesterré válásba, a legjobb időzítést is szem előtt tartva.

Insert Video

Mit sajátítasz el A 9 hét alatt

Szeretnéd megtanulni, hogyan változtass és hogyan fejleszd a vállalkozásod vagy karriered?

Alapok

Olyan alapokkal ismerkedsz meg, amelyeket függetlenül az eddig már ismert technikáktól, mindenhol alkalmazhatsz. 

Megértés

Az ismeret akkor igazán értékes, ha képes leszel azt a mindennapokban is használni. Ha megértetted, akkor könnyebben használod. 

Mélység

A megértés következő szakasza, amikor már nem csak az egyszereggyel foglalkozik az elméd, a mélység. A megmagyarázhatatlannak tűnő részeket is elsajátítod.

Magadon

A Technika elsajátítása során megtanulod, hogyan tudod az eszközöket önállóan is használni. 

Másokon

A 4 szeminárium elvégzése után már akár másokat is tudsz támogatni a változásban. Ha azt választod.

Nemzetközi

A képzések nemzetközi elismeréssel zárulnak. ThetaHealing Konzulenssé válsz. 

Ismerd meg az Érzelmi Bőséghez és Anyagi Függetlenséghez vezető utat

Változtass tartósan az életeden a ThetaHealing szemináriumok segítségével. Ezen a 4 szemináriumon keresztül megtanulhatod megváltoztatni a teljes gondolkodásmódodat, és 9 héten belül javíthatod a magánéleted, a vállalkozásod vagy karriered minden aspektusát!

A változás lehetősége sosem szűnik meg, ha az emberek hajlandóak időt fektetni önmagukba azáltal, hogy megtanulják, hogyan működnek magasabb szinten. A tapasztalt oktató által tartott négy különböző ThetaHealing szemináriumon való részvétellel bárki, aki többet akar az életétől, nemcsak érzelmileg, hanem anyagilag is képes lesz rá, már egy héttel a közös utazás megkezdése után!

2021. október 01-03. | 9:00 - 16:30

2021. október 15-17. | 9:00 - 16:30

2021. november 06-07. | 16:30 - 22:30

2021. december 04-05. | 9:00 - 16:30

 Az instruktorod:

Rém László

ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna! 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

The Real Shifter | Founder

Már végzett Konzulensektől

Nem a levegőbe
beszélsz!

Számomra egy jó példa voltál, mert láttam, hogy ezt meg lehet csinálni, van értelme a befektetett energiának.

Pintye Georgina Dr.

Elképesztően nagyot lendített rajtam!

Laci nagyon profi és a személye biztonságos közeget nyújtott mindehez, ami számomra fontos volt, hiszen mély mintákon is dolgoztunk.

Tölgyessy Zsófi - Soulpreneur

sokkal stabilabb magabiztos hozzáálást az életemhez

Hálás vagyok hogy részt vehettem és azért a támogatásért, amit a nyár alatt hol a megerősítő szavakkal, hol azok megfelelő időben lévő hiányával inspiráltál az előrehaladásra.

Angyal Hunor - ThetaHealer

a 4 ThetaHealing Szeminárium

01.

Alap DNS
 • Kapcsolódás a Mindenség Energiájához.
 • A személyiség tudatos és tudatalatti része.
 • Fedezd fel a Létezés Síkjait. 

2021. okt. 01 - 03.
| Budapest | 9:00 - 16:30 |

02.

Haladó DNS
 • Hiedelmek és hitrendszerek. 
 • Munka a láthatatlan világgal. 
 • Érzelmek felszabadítása, teremtése. 

2021. okt. 15 - 17.
| Budapest | 9:00 - 16:30 |

03.

Áss Mélyebbre
 • Korlátozó hiedelmek felfedezése könnyebben.
 • Tanuld meg, hogyan dolgozz együtt másokkal.
 • Fejleszd tovább az intuitív képességed. 

2021. nov. 06 - 07.
| Budapest | 16:30 - 22:30 |

04.

Teremtés & bőség
 • Megérted, hogy mik azok a gondolatok, amik távol tartanak az anyagi függetlenségtől. 
 • Különleges manifesztációs meditáció. 

2021. dec. 04 - 05.
| Budapest | 9:00 - 16:30 |

Kötelezd el magad a fejlődésedért!

Tedd meg a legnehezebb lépést: elköteleződés

Mi
tehet
Téged
Egyedivé?

Van egy olyan részed, ami állandóan azt sugallja: LÉGY KIEMELKEDŐ! Időközben viszont elfejeltettük, hogyan is kell kapcsolódni ahhoz a belső iránytűhöz, ami segít ebben a folyamatban.
Szépen hangzik, és eléggé filozofikus is, hogy Mindenki egyenlő, ugyanonnan jött, ugyanakkora sikereket élhet át. Mindaddig ezek üres szavak maradnak, amíg meg nem fejted, hogyan kell vissza-hangolódni.

Ha készen állsz egy hihetetlen utazásra az öngyógyítás és a személyes fejlődés felé, akkor ez a tökéletes lehetőség számodra!

önértékelés

Azért jók ezek a kifejezések, mert a definíciójukat önmagukban hordozzák. ÖN – előtag arra utal, hogy TE magadnak kell ezeket a készségeket, képességeket és érzelemkéét kialakítanod. Ha magadat képes vagy értékelni, akkor más is képes lesz erre, anélkül, hogy erőltetned kellene.

Ahogy Dr. Wayne Dyer írta, „Addig, amíg ezeket ki nem alakítod, mástól nem várhatod el.”

Önbecsülés

Legyen a – véleményed szerint – a legkisebb dolog is, amit eddig elértél, ha Te nem látod annak értékét, akkor még ha más számára értékes is lenne, nem lesz az! Nyakatekert… Meg kell tanulnod megbecsülni mindazt, amit eddig elértél, ahhoz, hogy lásd a következő lépést, képet. Minden egyes részed egyedi egy bizonyos szinten. Ha megtanulod ezt alázattal és hálával kezelni, kiemelkedő leszel.

 Önszeretet

Generációk hosszú sora hitte el azt, hogy hiba vagy rossz dolog, ha szereted azt, aki vagy. Valamiért „sikk” „éppen-hogy-csak” kijönni magaddal, a fizetésből, egy kicsivel egészségesebbnek lenni a halottnál. Ők nem tudták megtapasztalni, milyen érzés szeretettel fordulni önmaguk felé. Így nem is tudták megmutatni a következő generációk sorainak, csak valami töredékét, más verzióját a valóditól. Ezt is meg lehet változtatni!

Írd át a szükségtelen félelmeket és a
romboló negativitást

Úgy érzed, hogy semmi sem működik számodra? A kapcsolataid akadoznak, a bevételeid pedig mindig kevesebbek, mint szeretnéd? Az elégtelenség és a reménytelenség érzései alááshatják az életed alapjait.

Hunyd be a szemed, és képzelj el egy szebb jövőt félelem és negativitás nélkül, ami visszatart! Találkozz 4 átalakító szemináriummal, amelyek átalakítják a negatív programokat, és helyébe önbizalmat, értelmes célt, örömteli életet állítanak!

Tudjuk, hogy nincs elég idő arra, hogy a személyes fejlődés mindazon aspektusainak szenteljük magunkat, amelyek ilyen pozitív változást hozhatnak. Ezért négy különálló, erőteljes ThetaHealing szeminárium lehetőségét gyűjtöttünk egy csomagba! Fektess 9 hetet az érzelmi sebek gyógyítására, a pénzzel kapcsolatos igényes érzésekre, valamint a siker elérésére mind személyesen, mind szakmailag.

9 hét alatt:

 • Tanuld meg a félelmet, korlátozó hiedelmeket, feltételeket támogató gondolatformákká alakítani
 • Élvezd az érzelmi bőséget és a pénzügyi függetlenséget
 • Gyönyörűen megtervezett szemináriumok egészségügyi szakemberek, coachok számára, akik azt remélik, hogy jobban tudják szolgálni ügyfeleiket
 • Tanuljon meg technikákat az elme és az érzelmek egyensúlyának megteremtésére
 • Alakítsd át és engedd el az érzelmi fájdalmakat és rejtett traumákat
 • Pénzügyi függetlenség elérése a gazdagságtudatossággal
 • Alakítsd át az életedet és tapasztalj meg hatalmas változásokat
 • Növekedj spirituálisan és találja meg a belső békét

Válaszd ki a Neked megfelelő fizetési opciót

Csökkentsd a stresszt és növeld az örömöt ezzel a négy szemináriummal. Megtanulhatod, hogyan teremtsd meg, tartsd fenn és bővítsd a boldogságodat, érzelmi bőséget és anyagi függetlenséget.

ALAP

ft

590.000.-

4 ThetaHealing szeminárium:

Alap DNS, Haladó DNS, Áss Mélyebbre és Teremtés & Bőség 

PREMIUM

ft

490.000.-

ALAP +
EARLY BIRD* +

2 gyakorlónap 

100%-os Boldogság garancia

elégedettség
100% 
garancia

Az #1 prioritás, hogy teljes mértékben elégedett legyél, és azt még ráadásul boldogság és könnyedség kísérje. Ami azt jelenti, hogy 100%-ig a ThetaHealing szemináriumok mögé állok. Mindegy, hogy milyen eredetű a kérés, ha problémád adódik, akkor megoldjuk! Ha ennek ellenére úgy érzed, hogy mégsem a Tiéd ez a Technika, akkor az Alap DNS szeminárium után visszaléphetsz a folytatástól! Nincsenek kérdések, nincsenek apróbetűs részek, az első szeminárium teljes árát kivéve visszakapod a pénzed. Érted vagyunk! Boldogság. Könnyedség. Garantált.

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE & ajánlatokra!

Szeretnék felajánlani neked ingyenes, de remélhetőleg hasznos anyagokat, emailek és egyéb friss ajánlatok formájában.

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni erre a listára.

u.i.: törekszem arra, hogy ne csak értesítőkkel, hirdetésekkel bombázzalak. Azt én se nagyon szeretem.

>
X