Fókusz  programok - mentális egészség

SOKSZOR TALÁN IDŐ HIÁNYÁBAN VAGY ISMERETEK HIÁNYÁBAN AZT ÉREZHETED, HOGY EGY VÁLTOZÁSHOZ TÖBB ÉVNYI ERŐFESZÍTÉS SZÜKSÉGES. EZ A PROGRAM ABBAN SEGÍT, HOGY AZT A BIZONYOS ELSŐ LÉPÉST MEG TUD TENNI.

Amikor új dolgot teszel, az elméd tanul. Rögzíti a cselekvéseket, hogy később azt már könnyebben meg tudd tenni.

Amikor ezt eléggé gyakran teszed, kialakulnak a szokások.

A tévhitekkel ellentétben, minden egyen nap képes vagy új dolgot megtanulni és kialakítani a szükséges programokat ehhez!

Ha nem figyelsz erre, akkor azok a programok fognak működtetni, és hatással lenni a mindennapjaidra, amiket eddig megtanultál.

DE!!! Addig, ahhoz, hogy ki tudj alakítani magadban Belső Egyensúlyt, barátságot kell kötnöd a használatos programjaiddal! Ha ezeket ellenségként, szabotőrként, alantasnak vagy ahogy értékeled, magadat értékeled. Ítélkezel magad felett. Egyszerre viszont nem tudsz két helyen lenni! Vagy az ítélkezés állapotában vagy, az átalakításéban.

Ebben a programban, akár egyesével akár az összeset elvégezve megtalálod azokat az elemeket és lépéseket, amik támogatnak a felismerésátalakítás és létrehozás állapotain.

Ezért hoztuk létre a fókusz programokat!

Ha nagyon leegyszerűsítjük az élet nagy kihívásait, akkor 3 nagy csoportot kapcsunk, amellyel érdemes foglalkozni. Érzelmi élet, Fizikai fittség, egészség és Bőség, vagyon. 

könnyű

online

4 hét | napi gyakorlatokkal

Mentális Egészség

A mentális egészséged magában foglalja az érzelmeid milyenségét, a intelligenciai rugalmasságod és a közösségi jó-létedet is. Ezek pedig hatással vannak a gondolkodásodra, az érzelmeidre és cselekedeteidre.

ALAKÍTS KI BELSŐ EGYENSÚLYT, HOGY MINÉL TELJESEBB ÉLETET ÉLJ!

A gyakorlatok abban segítenek, hogy arra fókuszálj, ami támogat. 4 héten keresztül, 4 szakaszon vezetlek át, egyszerű, meditációra emlékeztető gyakorlatokkal.

Válaszd ki a programodat

Alap

  • Bejelentkezés után, már kezdheted is a Fókusz Programot!
  • A program 4 hetes, napi szinten lebontott feladatokból áll. 

prémium

NYILATKOZAT AZ OLDALHOZ

A gyakorlatok a megelőzést szolgálják. Abban segítenek, hogy könnyebben és rugalmasabban kezeld a helyzeteket magad körül. Nem cél, és nem is szándék, hogy tradicionális kezelési módokat helyettesítsük! Amikor úgy érzed, hogy sokkal nagyobb a teher rajtad, mint amivel képes lennél egyedül megbirkózni, azt javaslom, hogy keress fel egészségügyi szakembert.

Rém László vagy bárki, aki, ezen az oldalon megjelenik nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Nem diagnosztizálunk. Nem írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Rém László hivatalos ThetaHealing™ Certification of Science Mester Instruktor és Konzulens, HeartMath mentor és Reiki Mester.

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE & ajánlatokra!

Szeretnék felajánlani neked ingyenes, de remélhetőleg hasznos anyagokat, emailek és egyéb friss ajánlatok formájában.

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni erre a listára.

u.i.: törekszem arra, hogy ne csak értesítőkkel, hirdetésekkel bombázzalak. Azt én se nagyon szeretem.

>
X