Szeretnéd elkerülni a folyamatos félreértéseket? Nehézségeid vannak, amikor át kellene adnod az üzenetedet? Ha igen, akkor meghívlak a 

hogyan legyek érthetőbb

webinar-ra

Fedezd fel, hogyan legyenek egyértelműbb beszélgetéseid!

Jelentkezz erre az INGYENES
Online Eseményre Most!

Mikor:    változó időben, kattints a gombra a részletekért

Időtartam:   gyakorlatokkal együtt ~1 óra

Hol:    Online Webinar (a telefonodon, tableteden, számítógépeden)

Rém Lászlóval,
ThetaHealing™
 Certification of Science | Mester Instruktor és  Practitioner | Certified HeartMath™ Mentor | Személyiség- és Vállalkozásfejlesztés
A webinár alatt ezekről fogsz hallani
  • Milyen szerepek vannak a kommunikációban.
  • Hogyan fedezd fel azt, miért akadozik a kommunikációd.
  • Mire figyelj, amikor az üzenetedet megfogalmazod.
  • Hogyan kezdj hozzá egy fontos beszélgetéshez.
  • Hogyan legyen kényelmes a beszélgetés.
  • PLUSZ még sokkal többet!
Kinek való ez a webinar?

#1 Egyéni vállalkozóknak,

akik emberekkel kommunikálnak a szolgáltatásaikról, termékeikről, akár személyesen, telefonon, Zoom-on keresztül.

#2 Coachoknak, trénereknek, előadóknak,

akik szeretnék az üzenetüket magabiztosan eljuttatni közönségükhöz.  

#3 Bárkinek,

aki úgy érzi, hogy sokszor előfordul hogy egy fontos üzenet átadása közben elakad, nem találja a megfelelő időt.

Miért praktikus részt venned?

Van egy szolgáltatásod, terméked. 

Ezt valahogy szeretnéd megmutatni az embereknek. lehetőleg célközönségednek, de amikor elérkezel ahhoz a ponthoz, hogy akár csak pár szóban elmond, hogy mit is csinálsz, az emberek nem mutatnak érdeklődést. "Még gondolkodnom kell..." "Most nincs itt az ideje..." 

Vagy, vállalkozóként már együtt is működnél többekkel, de rendszerint elakadnak az egyeztetések. Emiatt az ígéreteid már kevésbé tarthatók. 

Szeretnéd a magadban már több ezerszer elmondott üzeneted megosztani, és sokszor azt tapasztalod, hogy egyszerűen nem értik azt, amit mondasz. Sőt, egyre többet hallod azt, hogy miket kellene másképp csinálnod, de még csak nem is érted, miért hallod ezeket.

Amíg fel nem fedezed, hogy mik azok a pontok, amik miatt ezek megtörténnek Veled, addig nem tudsz változtatni, és nem tudsz olyan életet élni, amilyenre vágysz. 

Az egy óra alatt az lesz a célunk, hogy pár hasznos gondolattal és azonnal használható gyakorlatokkal ismertesselek meg.

Az kommunikáció alapjai nem túl bonyolultak, de mivel olyan rejtett elemei is vannak, amikkel talán még sohasem volt időd vagy kedved foglalkozni, néha eléggé összekuszálódhat.

Ismerd meg a kommunikáció néhány oldalát, hogy könnyebben tudj a körülötted lévő helyzetekre reagálni.  

A webinár alkotója:

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens, személyiség- és vállalkozásfejlesztő, HeartMath Mentor.
2013 óta foglalkozom ezekkel a Technikákkal, de ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna!

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életed felett az irányítást, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

Gyakori kérdések

Tényleg INGYENES? Miért?

Teljes mértékben! Azért, mert hiszek a "Freemium" megközelítésben. Ami annyit jelent, hogy mindenkinek meg kell találnia azt, ami a számára a legmegfelelőbb. Ehhez pedig támogató tud lenni egy ilyen használható anyag. 

Többen is lesznek az előadók?

Nem. Ezen a webináron Rém László fog beszélni (nem egy sor eladást kell végig várnod...) 

Tényleg megéri erre fordítani az időmet?

Természetesen!
A tartalom, még akkor is, ha néha egyszerűnek tűnik, olyan elemekből épül fel, amit magam is használok, vagy használtam azért, hogy előrébb haladjak az életemben, munkámban. 

Megjegyzés: itt tényleg nem az a lényeg, hogy a 60 percből legalább 44 percet értékesítéssel untassalak! Masszív értéket szeretnék adni, olyan eszközökkel, amikkel tudsz gyakorolni, haladni. 

Ki az a Rém László?

Elsősorban apa, fiú, partner és barát vagyok. Mint mindannyiunk, nekem is megvannak azok a pontok az életemben, amiknél döntenem kellett mit kezdek magammal. Komoly projektekhez volt szerencsém amikor építészként dolgoztam. Megéltem azt is, amikor már nem szerettem bemenni a munkahelyemre. De a váltás igazi oka mégis az volt, hogy olyas valamit kerestem, ami túlmutat a mindennapi életeseményeimen. 

Több, mint 10 éve foglalkozom emberekkel, és kifejezett tanácsadóként az utóbbi években. Olyan tapasztalatokra tettem szert nemzetközi tevékenységek során, amikkel több tucat ember életéhez járulhattam hozzá. Ez is vált hivatásommá.  

Miért hoztad létre ezt a webinart?

Leginkább azért, mert emlékszem arra, amikor sok sok évvel ezelőtt még megszólalni sem bírtam. És arra is, amikor ezt megtettem, de abban nem volt köszönet. 

Megszerettem azt a folyamatot, amin keresztül jobban megismerhettem a származásom, a hátteremet és saját magamat. Mindig is érdekeltek az emberek, főleg a viselkedési mechanizmusok. Azok közé tartozom, akik valóban azt csináljuk, amit szeretünk. 

Szeretnék egyben hozzájárulás is lenni azok életéhez, akik szeretnék megváltoztatni az életüket. És persze a tapasztalataimmal támogatni azokat, akiknek valamiért akadályok vannak az életében. 

mit mondanak mások
profile-pic

Aki még nem foglalkozott az önismerettel, az is elkezdheti

Igen jól éreztem magam a Workshopon! Már a vonaton újra olvastam az “anyagot” munkafüzetet. Még frissen szerettem volna átgondolni a hallottakat.

Megerősítést adott abban, hogy igenis folyamatosan kell önmagunkon ”dolgozni”. Nem számít hány éves vagy. Mindig figyelni kell magunk viselkedését, megnyilvánulását, megnyilatkozását.

Donogán Katalin
profile-pic

Nem a levegőbe beszélsz!

Nekem nagyon tetszett az egész workshop felépítése, de amit leginkább kiemelnék, az az, hogy látszódott, hogy nem a levegőbe beszélsz. Számomra egy jó példa voltál, mert láttam, hogy ezt meg lehet csinálni, van értelme a befektetett energiának.

Pintye Georgina Dr.
profile-pic

Könnyed hangulatban, sok érdekes megvilágítás, rövid idő alatt

Szívesen, ajánlom mindenkinek, akit érdekel a kapcsolódás szavak általi művészete, részint mert kommunikációs trénerként ismerős területen halhattam érdekes megvilágításban figyelemreméltó dolgokat, másrészt egy autentikus és stabil kisugárzású előadó hiteles hangulatát kaptam, amit külön gyöngyszemként elraktároztam.

Angyal Hunor
profile-pic

Erősen elindultak bennem folyamatok

A cél amire dolgoztunk, a workshop végén az már megoldódott. Rájöttem, hogy nem is ez a lényeg, hanem hogy tisztábban lássam a helyzeteket és igazán ez segített a megoldásban. Ez nagyon pozitív dolog számomra.

Erősen elindultak bennem folyamatok, ezeken dolgozom még, és ehhez hasznos a munkafüzet, amit kaptunk, mert így újra át tudom venni a tanultakat.

Nagy Klára

Jelentkezz erre az INGYENES
Online Eseményre Most!

Mikor:    változó időben, kattints a gombra a részletekért

Időtartam:   gyakorlatokkal együtt ~1 óra

Hol:    Online Webinar (a telefonodon, tableteden, számítógépeden)

>
X