ThetaHealing

Nemzetközileg elismert konzulens-képzés I.!

Amit kínálok az Alapozó szemináriumok során:

 • erőteljes, gyors és alapos önismeret fejlesztési, energetikai eszközt, 
 • a több mint 6+ éves személyi konzulens képzéseken szerzett tapasztalatokat,
 • 10+ éve foglalkozom emberekkel, az életterületek tekintve szinte minden területen,
 • a képzés vezetője 6+ éve a ThetaHealing™ Technika Konzulense, majd Cert. of Science és Mester Instruktora,
 • 3+ éve a  Technika egyik hivatalos tolmácsa, ezen keresztül az Technika alapítója
  mellett szerezett személyes tapasztalatokat,
 • a képzések alatt gyors, alapos személyes fejlődési lehetőség,
 • egyéni mentorálási lehetőség,
 • gyakorlási lehetőséget valós környezetben,
 • nemzetközileg elismert, a világ több mint 50 országában használt technika hivatalos oklevelet.
"A Bennünk lévő természetes erők a betegségek igazi gyógyítója." - Hippokratész

A THETAHEALING™ TECHNIKA HASZNÁLATÁVAL

A világban egyre nagyobb szükség van jól felkészült gyakorlókra, akik képesek eligazodni a saját életükben és támogatni másokat, hogy elérjék a vágyaikat. A képzések során 70 – 30 %-ban elméleti és gyakorlati részekkel támogatlak abban, hogy olyan megszerzett tudás birtokába kerülhess, amellyel már képes leszel megfelelő felkészültség és gyakorlat mellett konzulensi feladatokat ellátni. A felkészüléseket és gyakorlatok szerzésében is kapsz további segítséget a támogatói csoportban, felügyeletemmel.

Mit jelent az, hogy Practitioner?

A ThetaHealing Practitioner olyan valaki, aki a Technika eszközeivel képes arra, hogy tudatosan Théta agyhullámban tartsa saját rezgését, miközben tudatosan jelen van a segítői folyamatban. Ez lehet saját személyes fejlődés, vagy akár személyes konzulens egy másik személy számára.

Egy Practitioner feladata, hogy tanúként jelen legyen a folyamatban. Képessé válik arra, hogy az saját intuíciójának segítségével és a Technika eszközeivel felismerjen elakadásokat, és a bennük rejlő lehetőségeket.  

Mi az a ThetaHealing?

ThetaHealing egy olyan ősi tudás, amit most fedezünk fel újra. Ez egy rendkívül sokoldalú Filozófia, amely pozitív változást biztosít Neked. Számos eszközzel át tudjuk programozni a tudatalatti elmeit a korlátozó hiedelmekről és érzésekről, amelyek visszatartanak a boldogságtól, a szeretettől, a jóléttől és a bőségtől.

A ThetaHealing a mai napig egy folyamatosan fejlődő Technika. Mindenki számára elérhető és érthető alkalmazható tudást biztosít.

Honnan jön a ThetaHealing?

A ThetaHealing Technika Filozófia, melyet Vianna Stibal alapított több, mint 25 éve, az USA-ban.

Egy akkor még különlegesen ritka tumort fedeztek fel a lábában, amit hosszas munkával és kitartással sikeresen megváltoztatott, majd eltűnt a szervezetéből. A Technika elemei közé tartozik a korlátozó hiedelmek felismerése és megváltoztatása, a manifesztáció, traumák elengedése, szellemi vezetőkkel való munka és egy olyan meditáció, amely éber állapotban segít elérni a théta agyhullámot.

KINEK AJÁNLOM Az Alapozó KÉPZÉSEKET

A Technika ugyan mindenki számára elsajátítható, de alkalmazni csak azok képesek, akik belefektetik munkájukat és elköteleződnek önmaguk fejlődése mellett.

AKIK SZERETNÉNEK EGY HATÉKONY, GYORS ÉS ALAPOS SZEMÉLYES FEJLŐDÉSEN VÉGIG MENNI.

Akik szeretnének önmagukon, vagy közvetlen környezetükön támogatói munkát végezni.

Akik valamilyen betegséggel vagy rendellenességgel élnek, és szeretnének ezen változtatni.

Akik érdeklődnek egy kvantumfizikai technika iránt.

Elkötelezett Emberek

Olyan emberekkel dolgozom együtt, akik kellő eltökéltséget éreznek afelé, hogy a személyes életükön keresztül indítsanak változásokat. Nagy szavak, hogy a világ megváltoztatásához először önmagunkat kell górcső alá venni, de ezen az úton nem leszel egyedül.

Nagy öröm, hogy a ThetaHealing (TH) Technika könyveit meg lehet vásárolni a nagyobb könyvesboltokban, de abban a képzések tudnak segíteni, hogy naprakész tudásod legyen, valamint a nyitottságod és társaid támogatása hozzájuttat ahhoz, hogy az elméleti tudásodat, megélt és megszerzett tudássá alakítsd át.

Az egyik fontos dolog számomra, hogy olyan légkört teremtsek, ahol a legtöbbet tudod kihozni magadból, ehhez leginkább olyan eszközöket használok, mint a figyelem, intuíció, együttérzés és kedvesség.

Egy támogató családban és közösségben nőttem fel, és mindig is ilyenekben éreztem jól magam. Olyanok között, akikkel hasonló módon gondolkodunk, de nem ugyanúgy. Az értékeink hasonlóak, többségük megegyezik.

Állami általános - és középiskolákba jártam, valamint állami egyetemen szereztem diplomát. 16 éves koromig nem nagyon hagytam el a megyét, ahol születtem. 35 éves koromban viszont, túl egy váláson, egy közepes szintű életszínvonal elérése után megfordult a világ. Aggasztó híreket kaptam az egészségemmel kapcsolatban, amibe leginkább az volt a leginkább meglepő, hogy a szüleim összes betegségét kezdte el produkálni a szervezetem. Ezután álltam fel a megszokott helyemből, és kezdtem bele az utazásomba, ami a mai napig is tart. Fizikai és mentális értelemben egyaránt.

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akinél már csak pár lépés hiányzik ahhoz, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna!
Sokszor sokkal jobban túlbonyolítjuk a helyzeteket, mint kellene. 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életed felett az irányítást, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

Fontos tudnod rólam:

 • Nem oldom meg a klienseim – fejlődésben partnereim - élethelyzeteit, de a tudásom arra használom, hogy támogassam őket abban, hogy megtalálják azt, amire szükségük van a változáshoz.
 • Abban hiszek, hogy a Technika elsajátításához nem elegendő csak elolvasni a könyveket. Gyakorolni kell.
 • Számomra rendkívül fontos a ThetaHealing Technika tisztelete, csak úgy, mint minden más Technikáé. Ezt élem, tanítom.
 • Hiszek abban, hogy az alapok rendkívül fontosak, és ha azok már megépültek, akkor sokkal bátrabban lehet használni minden ráépülő elemet.
 • Folyamatosan részt veszek magam is képzéseken, hogy az ismereteimet, és tapasztalataimat folyamatosan fejlesszem.

VEGYÉL RÉSZT EGY NYÍLT ESTÉn!

Ha szeretnél további információkat kapni, kipróbálni a Technika egyes elemeit, személyesen is találkozni az előadóval, akkor jelentkezz egy nyílt estére! 

A Nyílt estét a jelentkezéseknek megfelelően hirdetjük meg, melyről email-ben küldünk további információkat!

programok

Az Alapozó Személyes Practitioner képzés 4 különálló ThetaHealing Practitioner-i Szemináriumot foglal magában. Ezeket úgy rendeztem össze, hogy a Technika Alapjait a legátfogóbban lehessen elsajátítani. 

A ThetaHealing Practitioner Szemináriumok célja nem csak az, hogy tudást adjanak, hanem egy teljes transzformáción segítenek végig. Attól függetlenül, hogy ki milyen háttérrel, jelenlegi élethelyzettel rendelkezik, a Programok nyitottak, de egymásra épülnek. Ahogyan a fejlődés is. Azt szeretném, hogy már a programok közben alkalmazható tudást és tapasztalatot szerezzenek a résztvevők. A célom az, hogy bemutassam a Technika elemeit, összefüggéseit, és az, hogy segítsek Beleérezni mindezekbe.

A programok közötti időben azon leszek, hogy olyan teret biztosítsak a részvevőknek, Neked, amiben a tudásodat tapasztalattá tudd csiszolni. Ellenben ezek nem csak a pénzedbe kerülnek, hanem szükségünk van az elköteleződésedre, az energiádra, a figyelmedre.

A programsorozat nyitott minden ThetaHealer számára.
Aki viszont még csak most ismerkedik a Technikával, annak az Alap DNS szemináriumon lévőket kell elsajátítania először. Olyan ez, mint az ABC. Először azt kell megtanuljuk, hogy később akár egy novellát is meg tudjunk írni. A programoknál mindig feltüntetem, hogy milyen előfeltételek szükségesek az részvételhez. ezek kihagyhatatlanok, de korábbi elvégzett tanfolyamaid ugyanolyan mértékben számítanak, mintha velünk együtt végezted volna az előfeltételeket. Viszont a támogatói csoportba csak azok kerülnek be, akik legalább egy általam felajánlott szemináriumot elvégzik.

Területek, amiket érintünk az Alapozó Képzés során, a teljesség igénye nélkül:

 • A Mindenség Teremtője és a ThetaHealing Filozófiája.
 • Elkötelezettség önmagad felé.
 • Érzelmek tisztázása, kialakítása.
 • Tudatalatti programok.
 • Tudatos jelenlét.
 • Meditáció.
 • A Létezések Síkjai.
 • A fizikai világ működése.
 • Érzékszervek fejlesztése.
 • Intuíció fejlesztése.
 • Az elme felfedezése.
 • Magabiztosság.
 • Önértékelés, önszeretet és önelfogadás.
 • Magány és elszigetelődés energetikája.
 • Produktivitás.
 • Életcél.
 • Tisztánlátás.
 • Halogatások feloldása.
 • Karrier – hivatás.
 • Kapcsolatok.
 • Stressz csökkentés.
 • Függőségek.
 • Etika.
 • Gyakorlati helyzetek.

Az alapozó képzés a szemináriumokon felül még gyarkorló csoportokat is ajánl!

Hiszek abban, hogy az igazi tudást a gyakorlás adja. Ha ezen az oldalon vagy, akkor azt is jelenti, hogy szeretnél többet kezdeni ezzel a Technikával.  

A ThetaHealing Technikája sok lehetőséget kínál. Azoknak, akik saját életükön szeretnének változtatni, azoknak, akik valamilyen személyes indíttatás miatt lépnek erre az útra, és vannak azok, akik komoly szándékkal, segítői - támogatói szándékkal kezdenek bele. Természetesen mindenki számára a saját tempójának megfelelő haladást javaslok. Mégis, aki már hisz abban, hogy a Technika segítségével képzeli el jövőjét, Neked hoztam létre ezt a formátumot. 

A szemináriumok minimális időtartamukat tekintve kötöttek, viszont két - három napba nem fér bele annyi gyakorlás, hogy teljesen magabiztosan használd az eszközöket. Akik ezt a formátumot választják, meghatározott időközönként, akár heti rendszerességgel gyakorolnak majd a vezetésemmel, olyan témákon, amikkel gyakran fognak találkozni a Gyakorlói tevékenységük alatt, valamint természetesen olyan témákban, amik a saját fejlődésüket is nagymértékben érinti. Ezek a gyakorló alkalmak csak azok számára elérhető, akik részt vesznek ezeken a képzéseken, tehát a gyakorlás hasonló "szinten" lévők között zajlik. Együtt fejlődünk, tanulunk, tapasztalunk! A szemináriumok mellett, 5 alkalommal találkozunk a szemináriumok közötti időszakban, nagyjából 20 óra plusz gyakorlás + aktuális témák megbeszélése!!!

Az alapozó képzés időpontok

Szemináriumok:

Nincs esemény

Gyakorló napok 9:00 - 12:00

Nincs esemény

Az alapozó képzés díja

early bird

615.000.- Ft

Teljes Alapozó Konzulens Képzés - 10 nap - ~70 óra

Magyar nyelvű anyagok

Zárt támogatói és gyakorló csoport

Élő gyakorló csoportok - ~ 20 óra!!!

Ésszerű határok közötti csoportméretek.

Az Early Bird lehetőség az első szeminárium megkezdése előtti 2 hétig áll fenn!

alap

720.000.- Ft.

Teljes Alapozó Konzulens Képzés - 10 nap - ~70 óra

Magyar nyelvű anyagok

Zárt támogatói és gyakorló csoport

Élő gyakorló c3soportok - ~ 20 óra!!!

Ésszerű határok közötti csoportméretek.

részlet-fizetés *

3 x 240.00.- Ft

Teljes Alapozó Konzulens Képzés - 10 nap - ~70 óra

Magyar nyelvű anyagok

Zárt támogatói és gyakorló csoport

Élő gyakorló csoportok - ~ 20 óra!!!

Ésszerű határok közötti csoportméretek.

Mielőtt döntenél

Talán, - nem is, azt hiszem eléggé egyértelmű, hogy - ez egy eléggé nagy elköteleződés! Viszont azért is hoztam létre ezt a fajta megközelítést, hogy kapcsoljuk össze ezt a négy alap, és hamarosan a többi szemináriumhoz tartozó előfeltételt, azzal, hogy Mentorálás és Gyakorlás is legyen, mert a ThetaHealing Technika működő eszköz, és Filozófia is egyben. 

Szeretném  felajánlani, hogy még mielőtt meghozod a döntésed, beszélgessünk, hogy jobban megismerhessük egymást! Egyben, ha kérdésed van, vagy olyan információ érdekel, amit itt nem találsz meg, akkor keress fel, és beszéljünk!

Miért ezek a szemináriumok:

A ThetaHealing Technika több mint 56 országban van jelen, és a világon több százezer Practitioner rendelkezik. A Technika tanfolyamai olyan embereknek szólnak, akik szeretnének a saját erejükből és képességeik révén fejlődni, hozzájárulás lenni a saját életükben és a világ fejlődésében.

Az Alapozó szemináriumokkal teljes alapot tudsz építeni magadnak. Az időpontokat úgy állítottam össze, hogy tudj tervezni, és az ütemezésnek megfelelően, amennyiben betartod az ajánlott gyakorlatokat, képes legyél elsajátítani ezeket a készségeket 3 hónapon belül, úgy, hogy a fejlődésed azonnal érezhető legyen. De lássuk be, hogy ahhoz, hogy alaposan elsajátíts bármit is, arra nincs instant megoldás! Nem is ajánlanék ilyent Neked.

Az Alap DNS™ szemináriumon megtanulod, hogy mit jelent éber állapotban dominánsan Theta agyhullámokat generálni, és közben ezt a lehetőséget felhasználva hozzáférj a tudatalatti működésed megértéséhez. A szeminárium alatt megismerkedsz olyan alapvető tézisekkel is, amelyekkel a Technika filozófiája foglalkozik. Három nap nem tűnik soknak, és azt is fogod tapasztalni, hogy rengeteg információt kapsz majd, kellő számú gyakorlattal együtt.
Még többet itt!

A Haladó DNS™ szemináriumon elmélyítjük az Alap DNS szemináriumon tanultakat, és kiegészítjük olyan területekkel, amelyekkel képes leszel az intuíciódat magabiztosabban használni. Továbbá erősítjük azokat a gyakorlatokat, amelyekkel új szokásokat könnyebben tudsz majd kialakítani. Még többet itt!

Az Áss Mélyebbre™ szemináriumon magasabb szintre emeljük a TH Technika egyik legfontosabb eszközét, az Ásás technikáját. Ezt már az Alap DNS szemináriumon megismered, viszont készség szintjére ezen a tanfolyamon és az azt követő gyakorlatok alkalmával tudod emelni. Még többet itt!

A Te és a Teremtő™ szemináriumon megismerkedsz az elme legkülönfélébb részeivel. A személyiséged különböző elemeinek felismerésével hamar képes leszel beazonosítani, hogy a gondolataid, mint a manifesztálás első elemei, hogyan hatnak az életedre. Az egyik legfontosabb eleme ennek a szemináriumnak, hogy végére nagyon nagy eséllyel leszel képes meghatározni egy – egy információ eredetét, ezzel is kiszűrve azokat, amelyek nem a legintelligensebb és legszeretetteljesebb helyről érkeznek. Még többet itt!

Talán ezen rövid bemutatók alkalmával is láthatod, hogy három hónap alatt egy rendkívül komplex tudásanyag birtokába jutsz! A gyakorlatok folyamatos alkalmazásával pedig valóban egy mély személyiségfejlődésen mész majd keresztül. Ahogy korábban is megfogalmaztam, nincs instant megoldás semmire. Ami úgy tűnik, hogy azonnal megtörténik, arra már évek hosszas munkáját fektetted. Ha másképp nem is, akkor hit formájában, ami viszont aktív cselekvést jelent!

Mit sajátítasz el Személyes Practitioner Képzéssel?

Az Alapozó Practitioner Képzés során képes leszel olyan ismereteket és tapasztalanokat elsajátítani, amelyekkel saját személyiségedet tudod építeni, és ha úgy döntesz, akkor egy nagyszerű karrier kezdete is lehet. Természetesen a TH Technika más technikákkal együtt is alkalmazható.

Minden program végén Nemzetközileg elismert okleveket kapsz, amelyekkel további Practitioner képzéseket, vagy akár Instruktori képzéseken is részt vehetsz.

Az Alapozó programokhoz útközben is csatlakozhatsz, mint önálló szemináriumokhoz, ezek részleteit az office@laszlorem.com email címre küldött üzenetedre küldök el.

Kérdésed van?

Ha bármilyen kérdésed lenne az ThetaHealing Alapozó Practitioner Képzéssel kapcsolatban, akkor azt legegyszerűbben az űrlap kitöltésével tudod megtenni!


Ha már megvan ezek közül a szemináriumok közül valamelyik, de még is szeretnél csatlakozni ehhez a közösséghez, akkor küldj egy üzenetet, és küldöm a további részleteket erről. Fontos információk

Nyelv

 • A szemináriumok nyelve magyar, megfelelő csoportlétszám esetén angol. 

regisztrációs díj:

 • Az Alapozó programokra regisztráláshoz a díj  50% foglalóként való teljesítése szükséges. (a foglaló nem visszatérítendő és nem átruházható) Regisztrált diákok részére biztosítom az Early Bird kedvezményt az első szeminárium megkezdéséig. 

EARLY BIRD kedvezményes díj:

 • Az Early Bird díj a programok megkezdését megelőző 2 hétig áll rendelkezésre.  

Szemináriumok Ismétlő díja:
Ha már elvégezted ezeket a szemináriumokat, akkor részt vehetsz ismétlőként, abban az esetben is, ha csak megújítani szeretnéd a Konzulensi végzettségedet. Minden Practitioner-i végzettség 5 évig érvényes, melyet ezután meg kell újítani, vagy egy Haladóbb képzettséggel fel lehet frissíteni. Erről többet a thetahealing.com weboldalon olvashatsz. Amennyiben ismétlőként érkeze a szemináriumokra, úgy azt a regisztráció során kérlek, hogy jelezd! Ekkor 50%-os Ismétlő kedvezményt biztosítok az adott szeminárium eredeti árából. 

ÖSZTÖNDÍJ:
Lehetőség van ösztöndíjra pályázni. Ha szeretnél ösztöndíjat, akkor kérlek, hogy a megadott elérhetőségek egyikére küld el egy pár soros levél fogmájában, hogy miért szeretnél ösztöndíjat kapni. Kérlek, hogy vedd figyelembe, hogy az ösztöndíj nem jár automatikusan! 

Az alapozó képzés díja magában foglalja:

 • ThetaHealing™ Munkafüzeteket és Könyveket by Vianna Stibal (magyar nyelvű könyvek azokhoz a szemináriumokhoz, amelyekhez megjelentek)
 • Hivatalos Nemzetközileg elismert Konzulens Oklevél a ThetaHealing Institute of Knowledge (THInK), USA-tól.

HElyszín:

 • A helyszínről a regisztrált jelentkezőknek küldünk pontosabb információt. A szemináriumok helye Budapest.

Egyéb fontos információk:

 • a foglaló nem visszatérítendő és nem átruházható 
 • a képzéseket min. 6 fő jelentkezése esetén indítjuk el. Köszönjük a megértést! 
 • a képzés díját lehetséges PayPal-lal, bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással is kiegyenlíteni.
 • a ThetaHealing és ThetaHealer elnevezések bejegyzett védjek, a THInK tulajdonát képzik. 
 • Az oktató/oktatók saját vállalkozásaikban tevékenykednek, nem THInK alkalmazottak.
 • az oktató/oktatók regisztrált és hivatalos ThetaHealing Instruktorok

ThetaHealing konzulensek, akiket szívesen ajánlok!

Simon Krisztina

ThetaHealing Instruktor és Konzulens

Az Alapozó Konzulens Képzéseket a Haladó Konzulens Képzések Követik! Erről bővebb információ hamarosan!

>
X