Köszönöm!

hogy elküldted a jelentkezésed/érdeklődésed/Véleményedet!

További lépésekről, - amennyiben van - nemsokára a megadott email címen keresni foglak. Ha esetleg nem kapnál választ 3-4 napon belül, akkor kérlek, nézz körül a spam mappában. Ha ott sem találod a választ, akkor kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az office@laszlorem.com email címen.

FREEMIuM | Dímentesen elérhető tartalmak

Hogyan legyek Érthetőbb Online Free - Webinár

Szeretnéd elkerülni a folyamatos félreértéseket? Nehézségeid vannak, amikor át kellene adnod az üzenetedet?
Azoknak ajánlom, akik úgy érzik, hogy sokszor egy fontos üzenet átadása közben elakadnak, nem találja a megfelelő közös hangot.

Felfedező beszélgetés

Fókuszáljunk arra, hogy NEKED mire van most szükséged…

Jelentkezz egy 100%-ban DÍJEMNTES és kötelezettségmentes, 25 perces felfedező beszélgetésre, ami akár át is tud nyomban lendíteni az éppen jelen lévő kihívásokon.

4 hetes Fókusz program - mentális egészség

Sokszor talán idő hiányában vagy ismeretek hiányában azt érezheted, hogy egy változáshoz több évnyi erőfeszítés szükséges. Ez a program abban segít, hogy azt a bizonyos első lépést meg tud tenni.

A tévhitekkel ellentétben, minden egyen nap képes vagy új dolgot megtanulni és kialakítani a szükséges programokat ehhez!

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE & ajánlatokra!

Szeretnék felajánlani neked ingyenes, de remélhetőleg hasznos anyagokat, emailek és egyéb friss ajánlatok formájában.

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni erre a listára.

u.i.: törekszem arra, hogy ne csak értesítőkkel, hirdetésekkel bombázzalak. Azt én se nagyon szeretem.

>
X