Magamról

The Real shifter

Rém László

Apa
Személyiség | Vállalkozás fejlesztés
A The Real Shifter tulajdonosa és alapítója
A Reline társalapítója
ThetaHealing™ Certification of Science -Mester Instruktor és Tanácsadó - Konzulens
Tanúsított HeartMath™ Mentor
Reiki Mester
Építész

Elsősorban...

A titulusokon kívül elsősorban apa, fiú és barát vagyok. Amúgy pedig rendkívül érdeklődő és megfigyelő természetű.

Az utazásom 1996 körül kezdődött, amikor először találkoztam számomra eléggé komfort zónán kívül eső dolgokkal. Egészen addig otthonülő gyerek voltam és ekkor szinte az egyik pillanatról a másikra kitárult előttem a világ.

Később építész tervező lettem, majd olyan mesterekkel dolgoztam együtt, akik megmutatták az emberi léptéket. Mindegy, hogy mi volt a feladat, a legfontosabb az emberi tényező volt. Azt hiszem ezt mindenképp érdemes volt megőriznem.

35 évesen jutottam el odáig, hogy azt éreztem nem igazán azzal foglalkozom, ami valóban boldoggá tenne engem. Viszont a változás gondolatára is előjöttek azok az elvárások, amik a kitartásról, a szorgalomról és „Ha elkezdesz valamit, akkor fejezd is be!” -ról szóltak.

Elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy váltani szeretnék, de ennyi idősen? Hol? Hogyan? Mire?

Nos ez a változás már nem ment úgy, mint egy karikacsapás. Rengeteg akadállyal találkoztam, félelmekkel, frusztrációkkal. Kitalálni, hogy mit is kezdjek magammal… rémálom volt. Viszont miután meghoztam a döntésemet, hogy váltok egy olyan karrierről, amiben egészen jó vagyok, a változás már elkerülhetetlen volt.

Sok olyan képzésen vettem részt, amiket manapság és az alternatív oldalra helyez a táradalom egy része. Majd egy nagyon erőteljes technikával ismerkedtem meg, ami azóta is a mindennapjaim része.

2013 óta ThetaHealing®-gel foglalkozom, és a legmagasabb fokozat elérése mellett együtt dolgozom az alapítókkal is tolmácsként. 2016 óta HeartMath® coach, mentor. 

Jelenleg olyan emberekkel dolgozom, itthon és külföldön is, akiket érdekel a saját személyiségük fejlődése. Akik képesek és hajlandók arra, hogy megismerjék önmagukat.

Nehéz volt ezen az úton elindulni, de abban hiszek, hogy érdemes volt!

Felkészülten minden egyszerűbbnek tűnik, de azon leszek, amikor együtt dolgozunk, hogy meglásd mennyire képes vagy már arra, hogy olyan döntéseket hozz, amik előre visznek az életedben. Legyen ez a magánéleted, a vállalkozásod, vagy bármilyen más terület.

Ezen az oldalon arra törekszem, hogy olyan információkat osszak meg veled, amik hasznosak lesznek az életedben, amit csak te vagy képes megélni. Viszont támogatlak ebben ötletekkel, eszközökkel és tanácsokkal, ha úgy döntesz.

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE & ajánlatokra!

Szeretnék felajánlani neked ingyenes, de remélhetőleg hasznos anyagokat, emailek és egyéb friss ajánlatok formájában.

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni erre a listára.

u.i.: törekszem arra, hogy ne csak értesítőkkel, hirdetésekkel bombázzalak. Azt én se nagyon szeretem.

>
X