The Real Shifter Akadémia

Meditációs és Teremtő Estek

A The Real Shifter  MEDITÁCIÓS ESTEKRŐL

Olyan korban élünk, amikor a külvilág folyamatosan stimulál bennünket. Legyen szó a telefonunkról, a számítógépünkről vagy a tévéről, mindig van valami, ami elvonja a figyelmünket arról, ami körülöttünk történik.

Napjainkban az emberek elszakadtak a környezetüktől, és elvesznek a saját gondolataikban. Mindannyian úgy érezzük, hogy nincs elég időnk mindarra, amit meg szeretnénk tenni, ami stresszt és szorongást okoz. Ez még nehezebbé teszi, hogy arra koncentráljunk, ami éppen most történik!

múlt

A Múlt lezárása

A múltról sokszor érezhetjük azt, hogy csapdába ejt, és ezt természetesen okkal érezheted így. Sok bölcs volt, aki segített bennünket eddig abban, hogy megértsük a múlt arra szolgál, hogy tanuljunk belőle, majd a tanultakat felhasználjuk a jövőben.

Itt az ideje, hogy a múlt emlékeit le tudd tenni!

Csatlakozz és töltődj fel velünk!

Az irányított meditációs esték lehetőséget adnak arra, hogy egy kicsit visszalépj a mindennapokból, és egy estére magadra koncentrálj, mindenféle zavaró tényező nélkül. Azáltal, hogy másokkal együtt meditálsz, új barátokra tehetsz szert, miközben megtanulod, hogyan legyél újra jelen - egy-egy lélegzetvétel erejéig!

KÖVETKEZŐ ÉLŐ ESEMÉNY:

Nincs esemény

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE & ajánlatokra!

Szeretnék felajánlani neked ingyenes, de remélhetőleg hasznos anyagokat, emailek és egyéb friss ajánlatok formájában.

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni erre a listára.

u.i.: törekszem arra, hogy ne csak értesítőkkel, hirdetésekkel bombázzalak. Azt én se nagyon szeretem.

>
X