Tényleg ki kell írtanod a saját EGO-dat?
Miért nehéz új dolgokat elsajátítani?
milyen módon alakul ki az önképed, és mik befolyásolják azt? 
Érdekelnek ezek a kérdések és megoldások? Ha igen, akkor meghívlak az

Önkép hatása
az életedre

webinar-ra

Fedezd fel, hogyan legyél összhangaban önmagaddal!

A webinár alatt ezekről fogsz hallani
  • Mit jelent az, hogy önkép?
  • Hol lehetnek elakadások, hogyan lehet ezeket megváltoztatni?
  • Kell-e az EGO-t "bedarálni"?
  • Mi a különbség az ego és az egoizmus között?
  • Hogyan alakíts ki tisztább ön-képet – 3 egyszerű lépésben.
  • PLUSZ még sokkal többet!

+ 28 oldalas letölthető munkafüzet!

Jelentkezz erre az
INGYENES Online Eseményre Most!

Mikor:     online módon éred el, amikor Neked a legmegfelelőbb

Időtartam:   gyakorlatokkal együtt  1 - 1,5 óra

Hol:    online Webinar (a telefonodon, tableteden, számítógépeden)

Kinek való ez a webinar?

#1 Egyéni vállalkozóknak,

akik szeretnék eljuttatni üzenetüket az ügyfeleik számára,  szolgáltatásaikról, termékeikről, akármilyen fórumon keresztül. 

#2 Coachoknak, trénereknek, előadóknak,

akik szeretnének összhangban lenni önmagukkal, ezzel is közelebb kerülni új és meglévő ügyfeleikhez.

#3 Bárkinek,

aki úgy érzi, hogy vannak vágyaik, amiket szeretnének elérni, de valamiért ez meghiúsul, vagy akár még messzebb is kerülnek ezektől.

Miért praktikus részt venned?

Ez vagyok én!” – és ami a legszebb ebben a folyamatban, hogy az elme eléggé odateszi magát, hogy ez egy valóban erős kép legyen. Vannak építészek, orvosok, ügyvédek, pénztárosok, igaz? Pedig ezek csak szakmák! Szőkék, barnák, feketék… pedig ezek hajszínek….

És már sejted is, hogy nem a szakmád vagy, nem a kinézeted vagy, hanem ettől sokkal több!

Az önmagadról alkotott képed, jobb esetben fejlődésen megy keresztül. És ahogy korábban is mondtam, ez így van rendjén. Az univerzumban kevés dolog van, ha van egyáltalán, ami stagnál. Minden fejlődésen megy keresztül. Ami számunkra fontos és izgalmas az a fejlődés iránya. Minden kornak megvannak a megfelelő irányai, amit érdemes elsajátítani. Például gyerekként szeretve lenni, biztonságban lenni, támogatva lenni, kreatívnak lenni, játszani. Kamaszként, amikor az testünket elöntik a hormonok, és minden elképesztően összezavarodik, de mégsem, akkor annak a kornak is megvannak a megfelelő elemei. Szerelmesnek lenni, erősnek lenni, merésznek és bátornak lenni. Fiatal felnőttként, felnőttként majd idősebb korban is mind-mind megvannak azok az elemei, amiket ki tudunk alakítani egy ideálisnak mondott esetben.

Biztos vagy abban, hogy a Technikák csak neked nem működnek? Biztos vagy abban, hogy teljes mértékben összhangban és egyensúlyban vagy az önképeddel?

Tarts velem ebben az egy órában, és kezd el fedezni az önképed!

A webinár alkotója:

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens, személyiség- és vállalkozásfejlesztő, HeartMath Mentor.
2013 óta foglalkozom ezekkel a Technikákkal, de ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna!

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életed felett az irányítást, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

Gyakori kérdések

Tényleg INGYENES? Miért?

Teljes mértékben! Azért, mert hiszek a "Freemium" megközelítésben. Ami annyit jelent, hogy mindenkinek meg kell találnia azt, ami a számára a legmegfelelőbb. Ehhez pedig támogató tud lenni egy ilyen használható anyag. 

Többen is lesznek az előadók?

Nem. Ezen a webináron Rém László fog beszélni (nem egy sor eladást kell végig várnod...) 

Tényleg megéri erre fordítani az időmet?

Természetesen!
A tartalom, még akkor is, ha néha egyszerűnek tűnik, olyan elemekből épül fel, amit magam is használok, vagy használtam azért, hogy előrébb haladjak az életemben, munkámban. 

Megjegyzés: itt tényleg nem az a lényeg, hogy a 60 percből legalább 44 percet értékesítéssel untassalak! Masszív értéket szeretnék adni, olyan eszközökkel, amikkel tudsz gyakorolni, haladni. 

Ki az a Rém László?

Elsősorban apa, fiú, partner és barát vagyok. Mint mindannyiunk, nekem is megvannak azok a pontok az életemben, amiknél döntenem kellett mit kezdek magammal. Komoly projektekhez volt szerencsém amikor építészként dolgoztam. Megéltem azt is, amikor már nem szerettem bemenni a munkahelyemre. De a váltás igazi oka mégis az volt, hogy olyas valamit kerestem, ami túlmutat a mindennapi életeseményeimen. 

Több, mint 10 éve foglalkozom emberekkel, és kifejezett tanácsadóként az utóbbi években. Olyan tapasztalatokra tettem szert nemzetközi tevékenységek során, amikkel több tucat ember életéhez járulhattam hozzá. Ez is vált hivatásommá.  

Miért hoztad létre ezt a webinar-t?

A webinár  anyagát, egy hirtelen - de mégsem - ötlettől vezérelve  létrejött FB live alatt rögzítettem. Aztán arra gondoltam, hogy eléggé terjedelmes anyag, még a vágás után is, de az elmúlt időszakomat, ha szeretném összefoglalni, akkor részben, de leginkább az ÖNKÉPEM finomításával töltöttem. Ettől többel is, ami korábbi emlékekkel párosul az őseimtől, magamtól stb. DE!

Sokszor kerestem azt is, hogy miért alakulnak úgy vagy épp miért nem alakulnak úgy a dolgaim, ahogy azt szeretném?!  

Megszerettem azt a folyamatot, amin keresztül jobban megismerhettem a származásom, a hátteremet és saját magamat. Mindig is érdekeltek az emberek, főleg a viselkedési mechanizmusok. Azok közé tartozom, akik valóban azt csináljuk, amit szeretünk. 

Szeretnék egyben hozzájárulás is lenni azok életéhez, akik szeretnék megváltoztatni az életüket. És persze a tapasztalataimmal támogatni azokat, akiknek valamiért akadályok vannak az életében. 

Jelentkezz erre az
INGYENES Online Eseményre Most!

Mikor:     online módon éred el, amikor Neked a legmegfelelőbb

Időtartam:   gyakorlatokkal együtt  1 - 1,5 óra

Hol:    online Webinar (a telefonodon, tableteden, számítógépeden)

>
X