AJÁNLD A THETAHEALING™ SZEMINÁRIUMOKAT A BARÁTAIDNAK

szeminárium

Ajánld a ThetaHealing™ Szemináriumokat a barátaidnak és szerezz kedvezményt!

Ajánld a szemináriumokat a barátaidnak, és a saját szemináriumod díjából jelentős előnyhöz juthatsz! Minél több diák vesz részt egy-egy szemináriumon a Te meghívásodra, annál nagyobb lesz a Te lehetőséged, hogy akár teljes mértékben a munkád elismeréseképp vegyél részt.

Minden ThetaHealing szemináriumot elvégzett meghívottad után 10%-os jóváírást kapsz, ha az ajánlottad regisztrál, és részt vesz a szemináriumon. Ezt az ajánlatot ThetaHealing szemináriumokra tudod felhasználni, és az alábbi űrlap kitöltésével tudod összekötni a barátodat és engem.

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X