The Real Shifter Akadémia

Doglozzunk együtt!

Szervezz velem szemináriumokat | workshopokat!

szervezz


László világszerte sok embernek segített abban, hogy emlékezzenek arra, kik is ők valójában, és hogyan tegyék meg a következő lépést az életükben bátorsággal, együttérzéssel és önbizalommal.

Programjai rendhagyóak, oly módon, hogy a valóság és a spiritualitás egyszerre van jelen a teremben, nyugati tudást, keleti filozófiát használ, a legjobb coachok, mesterek és tanárok által kifejlesztett, bevált technikákkal.

Megközelítése azon a meggyőződésen alapul, hogy a saját életed elsajátítása minden más területen segíteni fog, a magánélettől az üzleti karrierig. Életünk vezetői mi magunk kell, hogy legyünk. Ahhoz, hogy sikeres vezetővé váljunk, összehangolt emberré kell válnunk. Programjait úgy tervezte, hogy teljes mértékben átvegyük saját életünk szerzői jogait, hogy képessé váljunk szívből vezetni. Biztonságos, támogató és magabiztos környezet megteremtése fizikailag és mentálisan egyaránt.

Az alábbiakban László legnépszerűbb programjait mutatjuk be, amelyek többsége az Ön egyedi igényeihez és céljaihoz igazítható.

Ha kérdése van, vagy szeretné ellenőrizni az elérhetőséget, vegye fel a kapcsolatot Lászlóval itt.

Mit ajánlok a Partnereimnek - Vendéglátónak?

Első lépésként közös együttműködést. Ha megállapodunk arról, hogy együtt dolgozunk, akkor onnantól az eseményhez, eseményekhez tartozó tapasztalatainkat megosztjuk. Segítünk abban, hogy minden a legjobban működjön és a legoptimálisabb eredményt érjük el.
Ezen felül még persze egyéb mást is, de azokról a bővebben az office(kukac)therealshifter.com email címre küldött leveledre válaszolva küldök.

Mit kérek a Partnereimtől - Vendéglátótól?

  • Szemináriumok esetében, a helyszín megszervezését és a szemináriumhoz tartozó összes kommunikációs-szervezési munkát, természetesen velem/velünk együttműködve.
  • Angol és Magyar nyelvektől eltérő nyelvek esetében tolmács szervezését.
  • A szeminárium | workshop meghirdetését, weboldalon, közösségi hálón, hírlevélben stb.
  • Egyéb események, bemutatók, motivációs estek szervezési feladatainak elvégzését. Vállalkozások, - mérettől függetlenül - , részére szervezett események szerevezését.

Ha amúgy is kiváló szervező vagy, elég sok ismerőssel rendelkezel, szívvel tudsz egy ilyen szervezésnek nekilátni, valamint szeretnél saját lakóhelyedhez közel szemináriumokon, workshopokon fejlődni, egyéb eseményeken részt venni, akkor szívesen várom jelentkezésedet, akár Magyarországon, akár azon kívül!

Amennyiben szeretnél még többet megtudni, hogyan tudsz eseményeket szervezni velünk, szívesen küldünk Neked további információkat!

Például arról, hogyan kezdj bele, hirdetésekkel kapcsolatos kérdések, minimum létszám, szállás információk, lehetséges időpontok, fordítókkal kapcsolatos információk…...és persze a legfontosabb, miért jó a Partnereinknek.

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350
>
X