THETAHEALING

Áss Mélyebbre© szeminárium

ThetaHealing Kezdő Szemináriumok | A legfontosabb lépés: Az alapok!

A rövidített útvonalak az Áss Mélyebbre Szemináriummal

Előféltetlek:                                     TH Haladó DNS szeminárium

Szeminárium segédanyaga:      Magyar nyelvű ThetaHealing Áss Mélyebbre munkafüzet

Szeminárium hossza:                   2 nap

Ezen a 2 napos szeminárium a legfontosabb célok egyike, hogy megismerd azt a 10 megközelítési módot, amelyek alkalmazásával lerövidíthető egy-egy hitrendszeri munka vagy érzelmi munka ideje, a hatékonyság növelésével.

Az ásás munkának nem kell több órásnak lennie ahhoz, hogy megfelelő eredményeket tudjunk elérni. A szeminárium során rengeteg gyakorlattal egybekötve, megismerkedhetsz azzal a 10 főbb témakörrel, amelyekkel szinte minden területet le lehet fedni. A tanfolyam célja, hogy ezen 10 témakörben megfelelően kényelmesen begyakorolva azokat, az ásás során sokkal gyorsabban és kényelmesebben tudd megtalálni azt az eseményt, ami elindította az adott feladathoz tartozó események sorozatát.

Tanuld meg jobban használni az intuitív képességeidet

a gyorsabb és pontosabb eredmény eléréséért

A szeminárium másik fontos eleme, hogy egyre nagyobb hangsúlyt tudj fektetni az intuitív – pszichikus képességeidre. A gyakorlatok során arra helyezzük a hangsúlyt, hogy az információk valóban megfelelő helyről érkezzenek, ezzel is segítve az egész folyamatot. Amikor az intuitív képességeidet is használod az ásás munka során, akkor az információk magabiztos értelmezése révén, sokkal hamarabb megtalálhatod az alap – kiinduló feladatot. A Klienseiddel való munkád során értékes időt és energiát tudsz ezzel is felszabadítani.

A TH Áss Mélyebbre szeminárium

Az Áss Mélyebbre szeminárium 2018-tól minden más szeminárium alapfeltételévé vált. Nem is véletlenül, hiszen a szeminárium a ThetaHealing Technika egyik legerősebb eszközének számító hitrendszeri és érzelmi munkák (röv. ásás) fejlesztésével foglalkozik.

Az ásás technikát alkalmazva jutunk el azokhoz a mélyen húzódó élményéhez, amelyeket nagyrészt a tudatalattink raktároz el, és kelt életre azokban az esetekben, amikor erre szükség van. Az ásás technikája egy narratív stílusú megközelítés, amellyel a theta agyhullámokat is segítségül hívva, felfedezhetjük a korlátozó mintákat, blokkoló hiedelmeket.

A szeminárium kialakítása abban segíti a résztvevőket, hogy a konzulensi munkájuk során, mind önmagukkal való munkák során, mind a kliensekkel való munka során a hatékonyság nagymértékben megnövekedjen. A hatékonyság révén az addig esetleg gátolt gyógyult állapot elérése sikeresen megváltozik.

ismerd meg az instruktorod

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna! 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

A 2 nap alatt felfedezheted

 • Ismerd meg azt a 8 -féle ásás módot, amivel hatékonyan jutsz el a gyökérfeladatig.
 • Lehetőséged lesz arra, hogy tisztázzad a félelmeidet a kliensen való ásással kapcsolatban.
 • Hogyan tartsd meg a teret a kliensek számára anélkül, hogy belépnél a drámájukba vagy fájdalmukba.
 • Hogyan tedd félre az ego-dat és a személyes véleményedet a gyógyulás során.
 • Megtalálod, és képessé válasz arra, hogy az önszabotáló és korlátozó hiedelmeket lecseréld. Ezzel is eléred a teljes potenciálodat, mint konzulens.
 • Engedd el az önmagadat korlátozó hiedelmeket az ásással és a változással kapcsolatban.
 • A trauma felszabadítása anélkül, hogy újra élnénk.
 • Ismerd meg, hogyan válaszd szét az elvárásaidat a változási folyamattal kapcsolatban.
 • Hogyan engedd meg, hogy a folyamatokat a Teremtő végezze a közreműködéseddel, anélkül, hogy az ego-d ebbe beleszólna, megakadályozná azt.

Jelentkezz a következő ThetaHealing Áss Mélyebbre szeminárium-ra!

Nincs esemény

ELŐFELTÉTELEK:

SZEMINÁRIUMHOZ TARTOZIK:

 • Magyar nyelvű munkafüzet
 • Magyar nyelvű könyv

IDŐTARTAM:

 • 2  egymást követő nap 

HELYSZÍN:

 • Részletesebben a regisztráció után

SZEMINÁRIUM NYELVE:

 • Magyar vagy Angol 

KINEK AJÁNLOTT:

 • Azoknak a ThetaHealer-eknek, akik szeretnének könnyebben, egyszerűbben és hatékonyabban dolgozni az Hit- és Érzelmi munka eszközeivel  

REGISZTRÁCIÓS DÍJ:

 • A regisztráció a szeminárium díjának 50%-os befizetésével válik élővé. 

válaszd ki a Neked Legmegfelelőbb csomagot 

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Alap DNS Szeminárium:

155 000

/FŐ

EARLY BIRD - személyesen

A szeminárium kezdése előtti egy hétig:

138 000

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x 

59 500

/FŐ

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Alap DNS Szeminárium:

437

/FŐ

EARLY BIRD - személyesen

A szeminárium kezdése előtti két hétig:

389

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x 

167

/FŐ

Szeminárium ismétlés

Várjuk szeretettel a szemináriumokat ismétlőket.  Miért jó ez? Egyrészt minden szeminárium egyedi. Nincs két egyforma szeminárium! Az ismétlőknek lehetőségük lesz teljes résztvevőként újra elvégezni a szemináriumot. Másrészt minden egyes ThetaHealing Konzulensi Oklevél 5 évig érvényes. ennek lejárta után amúgy is meg kellene ismételni a szemináriumot, hogy megtartsd a ThetaHealer jogosultságaidat, és frissen tartsd a tudásod. 

Várunk szeretettel!

Ismétlőként a szeminárium díja a szeminárium teljes díjának 60%-a! 
Ennél a szemináriumnál ez:
99.000.- Ft. *

*szemináriumon ismétlőként való részvételhez, az adott szeminárium korábban elvégzése szükséges.  

Jelentkezéskor ne feledd el megadni, hogy ismétlőként veszel részt! 

Korábbi résztvevők élményei

profile-pic
Fuchs Anita
profile-pic
Zsófi Tölgyessy

Egy izgalmas kaland

A Lacival való találkozás számomra mindig egy izgalmas kaland. Ezt teljesen pozitív értelemben értem. Persze, hogy izgulok, hiszen tapasztalatból mondom, hogy az életem változik meg, amikor az ő segítségét kérem.
Az áss mélyebbre tanfolyam legnagyobb ajándéka számomra az volt, hogy végre elhittem, hogy a Teremtővel való kapcsolódás állandó és folyamatos. Igazából az áttörés a képzés után történt meg, annak hatására, amit ott tanultam. Mivel emberekkel foglalkozom a munkám során, óriási hasznát veszem az ott tanultaknak. Leírhatatlan érzés, amikor évtizedes terhek kerülnek le egy-egy vendégem válláról azzal, hogy helyükre kerülnek a múlt eseményei és érzései.

Elképesztően nagyot lendített rajtam!

Az Áss Mélyebre tanfolyammal csodálatosan összeállt a kép, hatalmas tudásanyagot adott át a félelmek hiterendszerek felderítése és átprogramozása kapcsán.
A tanfolyam alatt pedig maga az ásás is kioldott egy nagyon régi, sok szenvedést okozó mintámat és azóta sokkal teljesebbnek érzem magamat és az életemet.
Laci nagyon profi és a személye biztonságos közeget nyújtott mindehez, ami számomra fontos volt, hiszen mély mintákon is dolgoztunk.
Mindenkinek ajánlom legalább az első három (alap, haladó, áss mélyebbre) theta healing tanfolyam elvégzését, aki szeretne önmagán dolgozni, kioldani és megérteni régóta (akár szenvedést okozó) mintákat, programokat, félelmeket, vagy segíteni másoknak benne. Én a saját életemben és a munkámban is egyre többször alkalmazom.

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X