THETAHEALING

BETEGSÉGEK ÉS RENDELLENESSÉGEK© szeminárium

THETAHEALING MESTERI SZEMINÁRIUMOK | AZ ELKÖTELEZETT VÁLTOZTATÓKNAK

betegségek és rendellenességek

Ismerd meg a követekző lépést a thetaHealig Mester szemináriumon keresztül!

Előféltetlek:                                      TH Intuitív Anatómia szeminárium

Szeminárium segédanyaga:        Magyar nyelvű ThetaHealing munkafüzet + Könyv

Szeminárium hossza:                    10 nap | 2 x 5 nap, 2 napos szünetekkel

A Betegségek és Rendellenességek szeminárium Vianna Stibal több mint 40 000 konzultációja alatti észrevételei, és tapasztalatai alapján jött létre, amikor látta, hogy sokszor hasonló vagy ugyanolyan korlátok miatt alakulnak ki egészségtelen állapotok. A konzultációk során rájött, hogy a betegségeknek illetve rendellenességeknek is megvannak a maguk hitrendszerei, sajátosságai, és azt is, hogy azok, akik hasonló mintákkal rendelkeznek, nagyobb valószínűséggel foglalkoznak a betegségekkel. Ugyanakkor, azt is észrevette, hogy a filozófia gyakorlójaként miként befolyásolják a korlátozó hiedelmei a változási folyamatokat. 

TANULD MEG, HOGYAN NÉZZ SZEMBE A FÉLELMEIDDEL ÉS GYŐZZ FELETTÜK

A két hét alatt felkutatunk lehetőleg minden olyan korlátozó hiedelmet, ami távol tartja a diákokat attól, hogy a tanúsítás folyamatát végig vezessek. Megtanulunk olyan mintákat felfedezni, mint például milyen összefüggés van a szív- és érrendszeri megbetegedések és a szeretet adása és elfogadása között. Vajon miért érzik a cukorbetegséggel foglalkozók azt, hogy legyőzöttek, és vajon feloldható ez a kapcsolat?

A szeminárium minden napján egy adott szerv- és szervrendszer csoportot valamint a hozzájuk kapcsolódó korlátozó hiedelmeket vizsgálunk át, és az Intuitív Anatómiánál is megszokott mély és dinamikus munkát végzünk önmagunkon is. 

HIEDELMEK, ÉRZELMEK ÉS BETEGSÉGEK ÖSSZEFÜGGNEK

Amilyen gondolataink vannak, meghatározzák azt is, hogy mennyire tudunk egészséges életet élni. A gondolataink erős összefüggésben vannak az érzelmeinkkel, melyek már több tudós figyelmét is felkeltették. Manapság a tudomány és a spiritualitás megtalálta a közös hangot, és ennek köszönhetően elkezdődő párbeszédnek is köszönhetően több intuitív meglátás nyert alapos vizsgálat utáni megerősítést. Elég talán az Epigenetika kutatásait megemlíteni.  Vianna Stibal alkotta ThetaHealing Technikájában ezeket a tudásokat is felhasználva fejlesztjük az intuitív képességeinket. 

A Betegségek és Rendellenességek Szeminárium kitér a különféle mérgezésekre - nehézfémek, paraziták, gyógynövények alkalmazására és étrend-kiegészítőkre - vitaminok használatára. 

THETAHEALER©-KÉNT MENNYIRE KÉNYELMES BETEGSÉGEKKEL TALÁLKOZNOD?

Vianna a személyes konzultációknál a betegségek lelki okai mellett még egy dolgot vett észre. A konzulens szerepét és felelősségét a folyamatban. A betegségekhez tartozó korlátozó hiedelmek átalakulásánál a konzulens hiedelmei is rendkívüli befolyással bírnak. A szeminárium másik nagy lehetősége, hogy a konzulensek fel tudják ismerni azokat a félelemeket, amelyek egy adott témakörhöz tartoznak. Olyanokat, amik a képességek felhasználásához tartoznak. Sikerülhet-e ez nekem? Olyanokat, mint amik már hosszú generációk alatt alakulhattak ki, mint például, meg lehet-e megváltoztatni valamit azonnal? Megváltoztathatóak-e a halálos betegségek mögötti gondolatok?

HA A KONZULENS FÉLELEMMEL TELI, AKKOR AZ NAGYMÉRTÉKBEN BEFOLYÁSOLJA A FOLYAMATOKAT.

Ez a szeminárium azt a célt is szolgálja, hogy a konzulensek fel tudjanak készülni önmagukon belül is, olyan feladatokra, amelyekkel a ThetaHealing konzultációkon keresztül is találkozhatnak.

A szeminárium során komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy be tudd azonosítani a konzultációkkal, betegségekkel és rendellenességekkel kapcsolatos félelmeidet, korlátozó hiedelmeidet ÉS természetesen azok megváltoztatására, hogy ezzel is sikeresebb konzulenssé válj!

ismerd meg az instruktorod

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna! 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

EZALATT A 10 NAP ALATT, A GYAKORLÓK MEGISMERKEDNEK TÖBBEK KÖZÖTT:

 • A ThetaHealing konzulensként mélyebb megértést a betegségek és rendellenességek lelki okairól, intuitív meglátásairól,
 • A betegségek és rendellenességek mögött megbúvó vagy rejtett korlátozó hiedelmek felismerését, és azok átformálását, ezáltal is változást tanúsítva magának és/vagy másoknak.
 • A hit – és érzelmi munkákon keresztül megérteni, hogy hogyan hatnak ránk a korlátozó hiedelmeink, szokásaink, valamint ezek felismerésének és lecserélésének azonnali hatásairól egészen a sejtjeink szintjéig.
 • És nem utolsó sorban áttanulmányozzuk Vianna Stibal több, mint 40 000 leolvasásának és konzultációijainak intuitív meglátásait, betegségek és rendellenességek lelki okait, hozzájuk kapcsolódó hiedelmekkel együtt.

Jelentkezz a következő ThetaHealing Betegségek és Rendellenességek szeminárium-ra!

Nincs esemény

ELŐFELTÉTELEK:

SZEMINÁRIUMHOZ TARTOZIK:

 • Magyar nyelvű munkafüzet + Könyv

IDŐTARTAM:

 • 10 nap | 2x5  egymást követő nap; 2 nap szünettel 

HELYSZÍN:

 • Részletesebben a regisztráció után

SZEMINÁRIUM NYELVE:

 • Magyar vagy Angol 

KINEK AJÁNLOTT:

 • Azoknak a ThetaHealer-eknek, akik szeretnének komolyabban foglalkozni a ThetaHealing Technikával

REGISZTRÁCIÓS DÍJ:

 • A regisztráció a szeminárium díjának 50%-os befizetésével válik élővé. 

válaszd ki a Neked Legmegfelelőbb fizetési opciót

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Betegségek és Rendellenességek szeminárium:

498 000

/FŐ

Népszerű

EARLY BIRD - személyesen

A szeminárium kezdése előtti egy hétig kezdetéig:

477 000

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3x

166 000

/fő

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Alap DNS Szeminárium:

1 400

/FŐ

Népszerű

EARLY BIRD - személyesen

A szeminárium kezdése
előtti két hétig:

1 344

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x 

800

/FŐ


Szeminárium ismétlés

Várjuk szeretettel a szemináriumokat ismétlőket.  Miért jó ez? Egyrészt minden szeminárium egyedi. Nincs két egyforma szeminárium! Az ismétlőknek lehetőségük lesz teljes résztvevőként újra elvégezni a szemináriumot. Másrészt minden egyes ThetaHealing Konzulensi Oklevél 5 évig érvényes. ennek lejárta után amúgy is meg kellene ismételni a szemináriumot, hogy megtartsd a ThetaHealer jogosultságaidat, és frissen tartsd a tudásod. 

Várunk szeretettel!

*szemináriumon ismétlőként való részvételhez, az adott szeminárium korábban elvégzése szükséges.  

ISMÉTLŐKÉNT A SZEMINÁRIUM DÍJA:

Azoknak, akik már elvégezték, de szeretnék megismételni a szemináriumot!

190 000

/FŐ


Néhány információ a szemináriumok áráról

A szemináriumok díja magában foglalja:

 • a szemináriumhoz tartozó munkafüzet, és ha már elkészült, akkor az adott szemináriumhoz tartozó könyv,
 • a helyszínen frissítők, gyümölcsök, teák, kávék, víz, rágcsálni valók árát,
 • néhány kiegészítő árát, ha a szemináriumhoz tartozik ilyen.

A szemináriumok díját a ThetaHealing Institute of Knowledge határozza meg, központilag. Ez azt jelenti, hogy nagyságrendileg mindenhol ugyanazzal az árral kellene, hogy találkozz. Ez biztosítja számodra, hogy mindig megfelelő mennyiségű és minőségű információt kapj a szemináriumokon. A The Real Shifter Akadémián mi ennek a hívei vagyunk!

A díj NEM tartalmazza:

 • a szállás valamit utazás költségeit,
 • az étkezést – kivéve, ha ezzel együtt jelenik meg a szeminárium.

Lehetőséged van:

Ösztöndíjra, amit azon diákok számára ajánljuk fel, akik elhivatottságot éreznek a ThetaHealing Technikája, de valós indokuk van arra, hogy akár fizetési könnyítést, akár ösztöndíjat kapjanak. Ha szeretnél ilyent igényelni, akkor töltsd ki az űrlapot.

Ösztöndíj igénylése a SZEMINÁRIUMra:

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X