THETAHEALING

Családi Kötelékek© szeminárium

ThetaHealing Kezdő Szemináriumok | A legfontosabb lépés: Az alapok!

EMLÉKEZZ A VALÓDI ÖNMAGADRA A CSALÁDI KÖTELÉKEK SZEMINÁRIUMMAL

Előféltetlek:                                      ThetaHealing Áss Mélyebbre szeminárium

Szeminárium segédanyaga:        Magyar nyelvű ThetaHealing munkafüzet

Szeminárium hossza:                    2 nap 

A 2 napos szeminárium alatt, feltérképezzük azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek a családunkkal és az őseinkkel kapcsolatosak. Lecseréljük azokat a ősi mintákat, amelyek már nem használnak nekünk. Ezáltal sokkal közelebb kerülünk önmagunkhoz is. Képesek leszünk átfordítani a korlátozó mintákat olyanokká, amelyek sokkal erősebb köteléket alakítanak ki, mind magunkban, mind a családtagjainkkal, ha azt választjuk.

Azáltal, hogy felismerjük ezeket a korlátozó hiedelmeket, képesek leszünk felszabadítani magunkat azok alól a fogadalmak és kötelezettségek alól, amelyek a tudatunk legmélyén lekötnek bennünket, vagy épp sohasem voltak a mieink. Például olyan fogadalmak, amelyek eddig azt kérték, hogy mindent el kell veszíteni ahhoz, hogy tisztességes életet éljünk. Ezzel akár teljesen új képet alkothatunk önmagunkról.

Fel tudjuk fedezni azokat a mélyen gyökerező korlátozásokat, amelyek eredetével eddig nem voltunk tisztában. Megmagyarázhatatlan szorongás, félelmek, neheztelések, dühök. A tanfolyam kifejezetten ezeket a generációs és történelmi eredetű hiedelmeket térképezi fel, és ad megoldást a lecserélésükre. Ennek az egyik legerősebb hatása, hogy múltbéli fájdalmas események többé már nem lesznek hatással ránk.

családi kötelékek

Ahhoz, hogy megszülethess, szükséged volt:

2 szülő, 4 nagyszülő, 8 dédszülő, 16 ükszülő, 32 szépszülő, 64 hatodik fokú ősök, 128 hetedik fokú ősök, 256 nyolcadik fokú ősök, 512 kilencedik fokú ősök, 1024 tizedik fokú ősök és 2048 tizenegyedik fokú ősökre.

Ahhoz, hogy Te ma 12 előző generációból születhess, összesen legalább 4096 ősre volt szükséged az elmúlt nagyjából 400 év során!

Gondolkodj el egy pillanatra – a fizikai vérvonalad mennyi, de mennyi tapasztalatot szerzett meg, és örökít rád? Hány küzdelmet vívott meg? Hány csatát? Mennyi nehézségen ment keresztül? Mennyi szomorúságot élt meg? Mennyi boldogságot és örömöt szerzett? Mennyi sikert ért el?

Ne csak úgy gondolj az elmúlt generációkra, mint akik a sötétségben éltek. Ne csak úgy, hogy mennyi terhet tettek Rád, vagy korlátoznak a DNS információkon keresztül! Gondolj arra is, hogy nélkülük ma Te nem lennél itt. Ebben a vérvonalban. Te is tudsz segíteni Nekik, hogy emelkedjenek, úgy, hogy dolgozol a saját korlátaidon!

Korábbi résztvevők élményei

profile-pic
Tölgyessy Zsófi Soulpreneur

Izgalmas feltárás

Nagyon izgalmas volt feltárni a családdal kapcsolatos mintákat a tanfolyamon. Bár már sokat foglalkoztam ezzel a témával, mégis új nézőpontokat kaptam, rengeteg elengedést és sokkal több hála van bennem az őseim irányába. Laci ismét támogató és profi környezetet adott hozzá, mindig egy élmény tőle tanulni.

Értsd meg, ki is vagy valójában, az őseid korlátjainak felszabadítsa révén

és azt is, hogy hogyan tudod kezelni azokat

Ezen a szemináriumom a figyelmünket leginkább arra helyezzük, hogy miért születtünk ebbe a családba, családi körbe. Megértjük, melyek azok a hiedelmek, amelyek esetleg már évszázadok óta részét képzik a családi vonalainknak, és melyek azok, amelyek mindig is ott voltak, de eddig nem vettük észre őket.

Amikor feltérképezzük, hogy milyen is a szellemi örökségünk, akkor korlátok mellett az erősségeket is előhozzuk. A tanfolyamon a méltóságról is mélyebb megértés keletkezik. Méltónak lenni a szeretetre, elfogadásara, sikerre, elismerésre stb.

A mentális örökségek mellett a fizikai örökségek is eléggé jellemzők. Vajon szemünk és a hajunk színe mellett, még milyen dolgokat, készségeket örököltünk a szüleinktől, nagyszülöinktől?

ismerd meg az instruktorod

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna! 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

a 2 nap alatt felfedezheted...

 • A szülőkkel szembeni ellenállások tisztázását
 • Az energikus minták azonosítása a családban és családi problémák tisztázását
 • A kapcsolatok sikeressége vagy épp a sikertelenségek mögött húzódó tudatalatti mintákat
 • Lélek szintjén történő megértések, lélekcsaládok megismerését
 • Lélektöredékek és korlátozó kapcsolatok tisztázását
 • Találkozást az ősökkel és örökségünkkel
 • Bébi az anyaméhben gyógyítása és emlékek kitisztítása - gyakorlat plusz elemekkel
 • Mélyebb kapcsolat a Felettes Önvalóval

Jelentkezz a következő ThetaHealing Családi Kötelékek szeminárium-ra!

július 2022

16jul(jul 16)9:00 de17(jul 17)4:30 duCsaládi Kötelékek | ThetaHealing szemináriumIsmerd meg a családod!9:00 de - 4:30 du (17)(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádbanBudapest

ELŐFELTÉTELEK:

SZEMINÁRIUMHOZ TARTOZIK:

 • Magyar nyelvű munkafüzet

IDŐTARTAM:

 • 2  egymást követő nap 

HELYSZÍN:

 • Részletesebben a regisztráció után

SZEMINÁRIUM NYELVE:

 • Magyar vagy Angol 

KINEK AJÁNLOTT:

 • A szeminárium erőssége, hogy megmutatja az ősökkel való kapcsolatodat! Találd meg magad a saját családodban! 

REGISZTRÁCIÓS DÍJ:

 • A regisztráció a szeminárium díjának 50%-os befizetésével válik élővé. 

válaszd ki a Neked Legmegfelelőbb fizetési opciót

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Családi Kötelékek Szeminárium:

155 000

/FŐ

Népszerű

EARLY BIRD - személyesen

A szeminárium kezdése előtti egy hétig:

138 000

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x

51 000

/FŐ

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Alap DNS Szeminárium:

437

/FŐ

Népszerű

EARLY BIRD - személyesen

A szeminárium kezdése
előtti két hétig:

389

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x 

167

/FŐ


Szeminárium ismétlés

Várjuk szeretettel a szemináriumokat ismétlőket.  Miért jó ez? Egyrészt minden szeminárium egyedi. Nincs két egyforma szeminárium! Az ismétlőknek lehetőségük lesz teljes résztvevőként újra elvégezni a szemináriumot. Másrészt minden egyes ThetaHealing Konzulensi Oklevél 5 évig érvényes. ennek lejárta után amúgy is meg kellene ismételni a szemináriumot, hogy megtartsd a ThetaHealer jogosultságaidat, és frissen tartsd a tudásod. 

Várunk szeretettel!

*szemináriumon ismétlőként való részvételhez, az adott szeminárium korábban elvégzése szükséges.  

ISMÉTLŐKÉNT A SZEMINÁRIUM DÍJA:
A TELJES DÍJ 60%-A!

Azoknak, akik már elvégezték, de szeretnék megismételni a szemináriumot!

82 000

/FŐ


Néhány információ a szemináriumok áráról

A szemináriumok díja magában foglalja:

 • a szemináriumhoz tartozó munkafüzet, és ha már elkészült, akkor az adott szemináriumhoz tartozó könyv,
 • a helyszínen frissítők, gyümölcsök, teák, kávék, víz, rágcsálni valók árát,
 • néhány kiegészítő árát, ha a szemináriumhoz tartozik ilyen.

A szemináriumok díját a ThetaHealing Institute of Knowledge határozza meg, központilag. Ez azt jelenti, hogy nagyságrendileg mindenhol ugyanazzal az árral kellene, hogy találkozz. Ez biztosítja számodra, hogy mindig megfelelő mennyiségű és minőségű információt kapj a szemináriumokon. A The Real Shifter Akadémián mi ennek a hívei vagyunk!

A díj NEM tartalmazza:

 • a szállás valamit utazás költségeit,
 • az étkezést – kivéve, ha ezzel együtt jelenik meg a szeminárium.

Lehetőséged van:

Ösztöndíjra, amit azon diákok számára ajánljuk fel, akik elhivatottságot éreznek a ThetaHealing Technikája, de valós indokuk van arra, hogy akár fizetési könnyítést, akár ösztöndíjat kapjanak. Ha szeretnél ilyent igényelni, akkor töltsd ki az űrlapot.

Ösztöndíj igénylése a SZEMINÁRIUMra:

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X