ThetaHEaling

alapozó szemináriumok

fedezd fel, HOGYAN LEGYÉL ÖSSZHANGBAN ÖNMAGADDAL A THETAHEALING TECHNIKa segítségével

Előfeltételek
A szeminárium anyaga
Szeminárium hossza

Haladó DNS szeminárium

Alap DNS

Munkafüzet + könyv

3 nap

Ezen a 3 napos szemináriumon a Technika mélyebb megértésével felgyorsulnak a folyamatok. Gyorsabban elérhetővé és mélyebbé válik a Theta állapot. 

szivárvány-gyermekek  SZEMINÁRIUM

Mindenki számára nyitott

Munkafüzet

5 nap

Mik azok az intuitív képességek? Lehet-e őket fejleszteni? Milyen feltételek tartoznak ehhez? A szeminárium FELNŐTTEK számára elérhető, de játékos formában vezet az intuíció világába. 

Cssaládi kötelékek szeminárium

Áss Mélyebbre

Munkafüzet

3 nap

A 2 napos szeminárium alatt, feltérképezzük azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek a családunkkal és az őseinkkel kapcsolatosak. Lecseréljük azokat a ősi mintákat, amelyek már nem használnak nekünk. ...

Állatok szeminárium

Áss Mélyebbre

Munkafüzet

1 nap

Létezésünkben több társsal együtt tapasztalunk. Különálló és nagyon érdekes közösség, de mégis elválaszthatatlan kapcsolat az emberével.  

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X