Vianna and Guy Stibal's

THETAHEALING

Fedezd fel, hogyan legyél összhangban önmagaddal a ThetaHealing Technika segítségével.

FEDEZD FEL a ThetaHealing technikát

Életmegváltoztatás - korlátozó hiedelmek lecserélésével

Küldetésünk: A világ megváltoztatása, egyszerre egy embere keresztül és megmutatni mindenkinek az igazi kapcsolódását a Mindenség Teremtőjéhez. A célunk, hogy mindenkiből a legjobbat hozzuk ki. Vianna Stibal

A ThetaHealing Technika világszerte ismert eszköz, amely több, mint 52 országban van jelen, 500 ezernél is több konzulenssel.

Vianna Stibal hozott létre 1995-ben, a a saját gyógyulási folyamatának alapján, amikor egészségessé vált  és egy 9 inch nagyságú tumor gyógyult meg a lábában. 

A ThetaHealing egy meditációs technika és szellemi filozófia  - független vallásoktól, de elfogadja azokat - azzal a céllal, hogy közelebb kerüljünk a Mindenség Teremtőjéhez. Ez egy képzése rendszer az elmédnek, testednek és szellemednek, amellyel lehetségessé válik, hogy korlátozó hiedelmeket felfedezd, és lecseréld, pozitív gondolatokra, és erényeket fejlesszünk mindennel, amivel csak foglalkozunk. A meditáción keresztül a ThetaHealing technikával pozitív életstílust hozhatunk létre.

A ThetaHealing technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy a Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy az agyhullámok ciklusának Theta állományra való megváltoztatásával tényleges tanújává válhatunk annak, mikor a Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink alapján a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jöhet létre.

A mi filozófiánk az, hogy éljük, gyakoroljuk és oktassuk másoknak, hogyan érhetjük el a jobb életet, a Tiszta Szeretet Esszenciáján keresztül. Ez a technika lehetővé teszi számunkra, hogy - együttműködve a Teremtő Erővel – harmóniát teremthessünk meg testünkben, szellemünkben és elménkben. Megismerhetjük a Hetes Sík Létezését. Ezen elv alapján a konzulensek a meditációs technika segítségével magasabb, szellemi erővel csatlakozhatnak saját hitrendszerükhöz és elrendelhetik a változást az egyéni szabad akarat szerint

Ismerd meg az agyhullámokat

EEG hullámok, amik mindenkinél megtalálhatók.

β

béta hullám

18–25 Hz

Éber állapotban nyitott szemmel ez az alapaktivitás. Amikor mindennapi tevékenységeket végzünk, beszélgetünk stb.

α

ALFA hullám

8–12 Hz

Nyugodtabb lelkiállapot melletti természetes természetes meditatív állapot. Gyakori állapot kicsi gyermekeknél. 

θ

Theta hullám

4–7 Hz

Alvás előtt és alvás alatt jelentkezik; éber állapotban felnőtteknél időszakosan, rendszertelenül fordul elő. A Theta állapot, amely megengedővé teszi, hogy tudatalatti mintákat találhassunk.

δ

delta hullám

1–4 Hz

Leginkább mély alvás alatti, MREM állapotban fordul elő. Nagy mértékű jelenlétét felnőtteknél általában betegséghez kapcsolják. Viszont nagyon magas tudatállapot jellemzője is. 

γ

Gamma hullám

30–100 Hz

Úgy tűnik, hogy a gamma-hullámok részt vesznek a magasabb mentális aktivitásban, beleértve az észlelést és a tudatosságot. Ekkor felgyorsul az információ feldolgozás. 

MIÉRT ILYEN KIEMELKEDŐ A THÉTA Θ AGYHULLÁM?

Technika, amely mindenki számára könnyedén elsajátítható.

Nagyon sokan vizsgálják ezt az agyhullámot, és a hozzá tartozó elme – és érzelmi állapotokat.

A Theta állapot nagyon nyugodt lelkiállapot. A théta-állapotot leggyakrabban a meditáció mély állapotában érik el. Emellett alvás, és a hipnózison keresztül is elérhető. Az agyhullámok ciklusa 4-7 ciklus / másodperc théta állapotban. A théta agyhullám lehetővé teszi, hogy tudatos elme csatlakozzon a tudatalatti elméjéhez, ahol a tapasztalatok, a hosszú távú emlékek, a kreativitás, az érzelmek, a lelki kapcsolat és az inspiráció tárolódnak.

Általában csak a théta hullámokat tapasztaljuk, amikor kezdünk aludni, álmodni, és amikor visszatérünk a delta alvás mélységéből. A képek, amiket észlelünk, amikor elalváshoz készülünk és felébredünk a théta agyhullámban jönnek elő. A meditációk során éber álomban vagyunk, ahol élénk képeket villog a belső látásunk előtt, még akkor is, ha elérjük a théta agyhullámok mélyebb tartományait. Ebben az állapotban rendkívül érzékenyek vagyunk a magasabb dimenziókból küldött információkra. 

A tudatosság sámáni állapota, amely a théta-agyhullámok, lehetővé teszi számunkra, hogy utazzunk a magasabb síkokba. Az egyes szertartásoknál használt dob másodpercenként négy és félszeres ütemű ütése (a théta-hullámok 4-7 Hz), a sámánok sámáni transz legmélyebb részébe történő szállításának kulcsa. A tibeti buddhista énekek állandó és ritmikus ismétlései, amelyek a szerzeteseket és más hallgatókat boldogságos meditáció birodalmába szállítják, ezt a ritmust is követik.

A théta hullámokat a tanulás és a memória kapujává is azonosították. A théta meditáció növeli a kreativitást, fokozza a tanulást, csökkenti a stresszt, és felkeltette az intuíciót, valamint az egyéb pszichikus érzékelési képességeket. A théta-tudat lehetővé teszi számunkra, hogy összekapcsolódjunk a kreatív inspirációkkal, a spirituális útmutatással és a csúcsélményekkel. A théta hullám meditáción keresztül megnyithatjuk a harmadik szemünket, és hozzáférhetünk a delta hullámokhoz, amelyek egyesítenek minket az Univerzális Energia és Kozmikus Tudattal.

ismerd meg a ThetaHealing technikát

amely mindenki számára elérhető ősi tudás a jelenben

szellemi jólét

Felismerheted a Technika segítségével azokat a limitáló blokkokat, amik gátolnak abban, hogy egy sokkal reálisabb életet élj. A szellemi kiegyensúlyozottságon keresztül megváltozik az egész életed.

fizikai jólét

Ahogy a limitáló blokkokat felismered és megváltoztatod, hatással van az egész rendszerre – ami te magad vagy, beleértve a fizikai testet is. A gondolkodásmódod alakítása révén egészségesebb fizikai életet élhetsz.

érzelmi jólét

A kiegyensúlyozottság minden szinten megjelenik, viszont, ha te irányítasz – ellentétben azzal, hogy kiszolgáltatott vagy az érzelmeidnek – akkor ezzel az egyik legfontosabb iránytűt tudod visszahozni az életedbe.

a THETAHEALING

A ThetaHealing Technika egy személyiségfejlesztő és energetikai gyógyászati módszer, melyet Vianna Stibal alapított több, mint 25 éve.

Egy akkor még különlegesen egyedi tumort fedeztek fel a lábában, amit hosszas munkával és kitartással sikeresen megváltoztatott, majd eltűnt a szervezetéből. A Technika elemei közé tartozik a korlátozó hiedelmek felismerése és megváltoztatása, a manifesztáció, traumák elengedése, szellemi vezetőkkel való munka és egy olyan meditáció, amely éber állapotban segít elérni a théta agyhullámot.

Vianna Stibal a Hay House kiadóval közösen világszerte elismert szerző, könyvei és a technika a világ számos részén megtalálható. Az elmúlt 25 év alatt több, mint 500.000 regisztrált konzulens végezte el a tanfolyamokat. Vannak olyan országok, ahol a technikát mára már kórházakban is alkalmazzák.  

thetahealing

Átfogó önfejlesztés és változás mindenkinek

A Képzések mindenki számára nyitottak

Függetlenül a vallási háttértől vagy faji-hovatartozástól, a ThetaHealing Technika mindenki számára nyitott. Ahhoz, hogy a  szemináriumokon részt vegyél, nem kell megváltoztatnod és elfogadnod semmit, ami nem egyeztethető össze a jelenlegi nézeteiddel, hovatartozásoddal.

Az önfejlesztéstől mások támogatásáig

Az eszközök alkalmasak arra, hogy önmagunkon pont ugyanúgy tudunk változtatni, mint másokkal együttműködve. A szeminárium elvégzésével hivatalos konzulensi oklevelet állít ki  a THInK, de mindenki maga dönti el, hogy melyik irányba halad tovább.

Egyenértékű és együttműködő elemként

A Technika nagyszerűen működik más technikákkal ötvözve is. Hozzáadható a meglévő technikák mellé, anélkül, hogy bármit is fel kellene adni. Már meglévő coaching, vagy bármely más technika mellett akár kiegészítésként, akár önálló elemként használható, nem kell lemondani korábbi tudásról.

Következő ThetaHealing szemináriumok

több információt is megtudhatsz, ha rákattintasz egy - egy elemre

július 2022

13jun01julIntuitív Anatómia | ThetaHealing szeminárium(június 13) 9:00 de - (július 1) 4:30 du(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádban

16jul(jul 16)9:00 de17(jul 17)4:30 duCsaládi Kötelékek | ThetaHealing szemináriumIsmerd meg a családod!9:00 de - 4:30 du (17)(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádbanBudapest

augusztus 2022

05aug(aug 5)9:00 de07(aug 7)4:30 duAz Élet Játéka | ThetaHealing szemináriumGame of Life9:00 de - 4:30 du (7)(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádbanBudapest

15aug(aug 15)9:00 de19(aug 19)4:30 duLétezések Síkjai szeminárium | ThetaHealing9:00 de - 4:30 du (19)(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádbanBudapest

25aug(aug 25)4:00 du26(aug 26)10:30 duTeremtés és Bőség szeminárium | ThetaHealingTeremts Bőséget (nem csak anyagit) az életedbe(n)!4:00 du - 10:30 du (26)(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádbanBudapest

29aug(aug 29)9:00 de02sep(sep 2)4:30 duDNS3 szeminárium | ThetaHealing(augusztus 29) 9:00 de - (szeptember 2) 4:30 du(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádbanBudapest

szeptember 2022

29aug(aug 29)9:00 de02sep(sep 2)4:30 duDNS3 szeminárium | ThetaHealing(augusztus 29) 9:00 de - (szeptember 2) 4:30 du(GMT+02:00) Nézd meg a saját időzónádbanBudapest

Elképesztően nagyot lendített rajtam!

Az Áss Mélyebre tanfolyammal csodálatosan összeállt a kép, hatalmas tudásanyagot adott át a félelmek hiterendszerek felderítése és átprogramozása kapcsán.
A tanfolyam alatt pedig maga az ásás is kioldott egy nagyon régi, sok szenvedést okozó mintámat és azóta sokkal teljesebbnek érzem magamat és az életemet.
Laci nagyon profi és a személye biztonságos közeget nyújtott mindehez, ami számomra fontos volt, hiszen mély mintákon is dolgoztunk.
Mindenkinek ajánlom legalább az első három (alap, haladó, áss mélyebbre) theta healing tanfolyam elvégzését, aki szeretne önmagán dolgozni, kioldani és megérteni régóta (akár szenvedést okozó) mintákat, programokat, félelmeket, vagy segíteni másoknak benne. Én a saját életemben és a munkámban is egyre többször alkalmazom.

profile-pic
Zsófi Tölgyessy

Egy izgalmas kaland

A Lacival való találkozás számomra mindig egy izgalmas kaland. Ezt teljesen pozitív értelemben értem. Persze, hogy izgulok, hiszen tapasztalatból mondom, hogy az életem változik meg, amikor az ő segítségét kérem.
Az áss mélyebbre tanfolyam legnagyobb ajándéka számomra az volt, hogy végre elhittem, hogy a Teremtővel való kapcsolódás állandó és folyamatos. Igazából az áttörés a képzés után történt meg, annak hatására, amit ott tanultam. Mivel emberekkel foglalkozom a munkám során, óriási hasznát veszem az ott tanultaknak. Leírhatatlan érzés, amikor évtizedes terhek kerülnek le egy-egy vendégem válláról azzal, hogy helyükre kerülnek a múlt eseményei és érzései.

profile-pic
Fuchs Anita

NEMZETKÖZILEG ELISMERT Konzulens KÉPZÉS I.

Alapozó Szemináriumok

Amit kínálok az Alapozó szemináriumok során:

  • erőteljes, gyors és alapos önismeret fejlesztési, energetikai eszközt, 
  • a több mint 7+ éves személyi gyakorló és instruktori képzéseken szerzett tapasztalatokat,
  • 10+ évnyi tapasztalat, amióta emberekkel foglalkozom, az életterületek tekintve szinte minden területen,
  • a képzés vezetője 6+ éve a ThetaHealing™ Technika Practitioner-e, majd Cert. of Science és Mester Instruktora,
  • 3+ éve a  Technika egyik hivatalos tolmácsa, ezen keresztül az Technika alapítója mellett szerezett személyes tapasztalatokat,
  • a képzések alatt gyors, alapos fejlődési lehetőség,
  • egyéni mentorálási lehetőség,
  • gyakorlási lehetőséget valós környezetben,
  • nemzetközileg elismert, a világ több mint 50 országában használt technika hivatalos okleveleit.

Jogi nyilatkozat

Rém László vagy bárki, aki ezen az oldalon megjelenik nem rendelkezik orvosi végzettséggel. Nem diagnosztizálunk. Nem írunk semmiféle kezelést, orvosságot vagy bármi egyéb szert. Rém László hivatalos ThetaHealing® Certification of Science, Mester Instruktor és Konzulens, HeartMath® coach és Reiki Mester. Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, szemináriumon, azok javaslatok, a lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, soha nem helyettesíti vagy írja felül esetleges orvosi diagnózist, kezelést. Minden esetben tájékoztassa orvosát amennyiben alternatív módszereket tesz hozzá az életéhez! 

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X