THETAHEALING

TE ÉS A BELSŐ KÖRÖD© szeminárium

THETAHEALING HALADÓBB SZEMINÁRIUMOK | AZ ELKÖTELEZETT VÁLTOZTATÓKNAK

Vedd körbe magad értékes emberekkel

Előféltetlek:                                      ThetaHealing Áss Mélyebbre szeminárium

Szeminárium segédanyaga:        Magyar nyelvű ThetaHealing munkafüzet

Szeminárium hossza:                   2 nap 

Ennek a szemináriumnak az egyik legnagyobb erőssége, hogy segít megérteni, hogy milyen helyzetekkel találkozol nap, mint nap. Kik azok az emberek, akik körülötted vannak, és milyen hatással vannak rád!

BIZALOM

Folyamatosan fejlődünk, és növekszünk, és rendkívül fontos, hogy megfelelő támogató környezet legyen körülöttünk. Egészséges támogatói rendszer, barátok, kollégák. Ha ezt sikeresen kialakítottuk, akkor sokkal magabiztosabban haladunk előre a saját fejlődésünkben is.

Ennek elérése viszont sok akadályba ütközik. Leginkább azért, mert megtanultuk, hogyan viselkedjünk egyes körülmények között, és hogyan mutassuk lehető legtöbbször az erős, magabiztos oldalunkat. Ami viszont egyben a legfárasztóbb dolog is tud lenni.

Egyáltalán nem egyszerű feladat kialakítani azt a közösséget, ahol valóban elfogadnak, támogatnak, és közösen dolgozol azért, amit fontosnak tartasz az életedben. Már az óvodában kialakulnak azok a reflexek, amik néha végig kísérnek egy egész életet. Hogyan kell fogni a kanalat, villát. Hogyan kell szépen és nyugodtan ülni. Viselkedni, akkor is, amikor nem épp az a legegyszerűbb feladat. Aztán jönnek a társadalmi elvárások. Az épp ellenük lévő lázadások. Majd a saját útkeresések, megértések.

Ezek olyan fejlődési szakaszok, amiken remélhetőleg mindannyian végig megyünk. De közben azért akadnak olyan helyzetek, amik legkevésbé sem mondhatók ideálisnak.

MEGÉRTÉS

Ahelyett, hogy meg lehetne tapasztalni a kreativitást, szeretetet, kedvességet, sokszor az elutasítással találkozunk. A támogatás és kedves nevelés néha épp az időhiány miatt elmarad.

Ebben a felgyorsult világban minden azonnal, és tökéletesen kell, amíg rá nem jövünk ezek csapdáira, és meg nem értjük, hogy mennyire vagyunk felelősek a saját döntéseinkért. Sokaknak viszont nem adatott meg, hogy olyan környezetben nőjön fel, amit ideálisnak mondhatnánk. Viszont az a jó hír, hogy ezeket tudjuk fejleszteni.

VAN REMÉNY!

A szeminárium segít abban, hogy megértsd, melyek azok a körülmények, amelyekre hatással bírsz, és melyek azok, amikre eddig csak úgy gondoltál, mint amik ellened vannak. Ezeket a helyzeteket átértékelve akár a kapcsolataid minőségén is óriási javulást érhetsz el. A Te és a Belső Köröd szemináriumot úgy állította össze Vianna Stibal, hogy minél inkább segítségedre legyen abban, hogy tisztán láss a körülötted lévő emberekkel való kapcsolataidban. Lásd azokat a helyzeteket, ahol közösen dolgoztok azon, hogy mindkét fél fejlődhessen, és melyek azok, amik inkább egyoldalúvá teszik a kapcsolatot.

Mint ThetaHealer rengeteg olyan emberrel találkozol, akiknek segítségre, támogatásra van szükségük, ami eléggé megterhelő is tud lenni. A Te és a Belső Köröd szemináriumon megtanulhatod, hogy miképp tarts megfelelő és egészséges határokat többekkel, anélkül, hogy minden energiádat oda kellene adnod, vagy anélkül, hogy teljesen elszigetelnéd magad. Megtanulhatod azt is, hogyan tudd támogatni a barátaidat, azokat, akik fontosak neked, hogy megtalálják saját fejlődési ütemüket és irányukat.

ismerd meg az instruktorod

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna! 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

A KÉT NAP ALATT

 • Megvizsgáljuk, hogy állsz a bizalom kérdésével,
 • mik azok az események, amik segítettek a személyiséged alakulásában, 
 • melyek azok, amik nem, 
 • megvizsgáljuk, hogy mit jelent az egészséges támogatói környezet, 
 • hogyan kezdj bele egy ilyen környezet kialakításába, 
 • mit tegyél a meglévő környezeteddel.
 • Megnézzük, hogy milyen környezetre vágysz, 
 • milyen emberekkel szeretnél körbevenni magad, 
 • milyen kapcsolatokba szeretnél támogató és befogadó is lenni, 
 • hogyan dolgozz a bizalom kérdéskörén, 
 • milyen fontos érzelmek húzódnak meg a kapcsolatok mögött, 
 • hogyan fejlődj, és hívj be ennek megfelelően embereket az életedbe.

Jelentkezz a következő a Te és a BEslő köröd TH Szemináriumra!

Nincs esemény

ELŐFELTÉTELEK:

SZEMINÁRIUMHOZ TARTOZIK:

 • Magyar nyelvű munkafüzet 

IDŐTARTAM:

 • 2 egymást követő nap 

HELYSZÍN:

 • Részletesebben a regisztráció után


SZEMINÁRIUM NYELVE:

 • Magyar vagy Angol 

KINEK AJÁNLOTT:

 • Azoknak a ThetaHealer-eknek, akik szeretnének támogatóbb környezetet kialakítani maguk és környezetük számára.  

REGISZTRÁCIÓS DÍJ:

 • A regisztráció a szeminárium díjának 50%-os befizetésével válik élővé. 

válaszd ki a Neked Legmegfelelőbb fizetési opciót

Szeminárium teljes díja

A  ThetaHealing Te és a Belső Köröd szeminárium Szeminárium:

155 000

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3x

59 000

/fő

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Az Élet Játéka Szeminárium:

437

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x 

167

/FŐ


Szeminárium ismétlés

Várjuk szeretettel a szemináriumokat ismétlőket.  Miért jó ez? Egyrészt minden szeminárium egyedi. Nincs két egyforma szeminárium! Az ismétlőknek lehetőségük lesz teljes résztvevőként újra elvégezni a szemináriumot. Másrészt minden egyes ThetaHealing Konzulensi Oklevél 5 évig érvényes. ennek lejárta után amúgy is meg kellene ismételni a szemináriumot, hogy megtartsd a ThetaHealer jogosultságaidat, és frissen tartsd a tudásod. 

Várunk szeretettel!

*szemináriumon ismétlőként való részvételhez, az adott szeminárium korábban elvégzése szükséges.  

ISMÉTLŐKÉNT A SZEMINÁRIUM DÍJA:

Azoknak, akik már elvégezték, de szeretnék megismételni a szemináriumot!

99 000

/FŐ


Néhány információ a szemináriumok áráról

A szemináriumok díja magában foglalja:

 • a szemináriumhoz tartozó munkafüzet, és ha már elkészült, akkor az adott szemináriumhoz tartozó könyv,
 • a helyszínen frissítők, gyümölcsök, teák, kávék, víz, rágcsálni valók árát,
 • néhány kiegészítő árát, ha a szemináriumhoz tartozik ilyen.

A szemináriumok díját a ThetaHealing Institute of Knowledge határozza meg, központilag. Ez azt jelenti, hogy nagyságrendileg mindenhol ugyanazzal az árral kellene, hogy találkozz. Ez biztosítja számodra, hogy mindig megfelelő mennyiségű és minőségű információt kapj a szemináriumokon. A The Real Shifter Akadémián mi ennek a hívei vagyunk!

A díj NEM tartalmazza:

 • a szállás valamit utazás költségeit,
 • az étkezést – kivéve, ha ezzel együtt jelenik meg a szeminárium.

Lehetőséged van:

Ösztöndíjra, amit azon diákok számára ajánljuk fel, akik elhivatottságot éreznek a ThetaHealing Technikája, de valós indokuk van arra, hogy akár fizetési könnyítést, akár ösztöndíjat kapjanak. Ha szeretnél ilyent igényelni, akkor töltsd ki az űrlapot.

Ösztöndíj igénylése a SZEMINÁRIUMra:

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X