THETAHEALING

TE ÉS A PARTNERED© szeminárium

FEJLESZD A KAPCSOLATAIDAT 1 SZEMINÁRIUM

ThetaHealing haladóbb Szemináriumok | Az elkötelezett változtatóknak

Találd meg és alakíts ki működő kapcsolatot a Partnereddel

Előféltetlek:                                      ThetaHealing Áss Mélyebbre szeminárium

Szeminárium segédanyaga:        Magyar nyelvű ThetaHealing munkafüzet

Szeminárium hossza:                    2 nap 

Ezen a 3 napos tanfolyamon a Technika mélyebb megértésével felgyorsulnak a folyamatok. Gyorsabban elérhetővé és mélyebbé válik a Theta állapot. Ezáltal képes leszel gyorsabban és alaposabban felszabadítani az elkeseredéseket, elutasításokat és az életed sajnálatával kapcsolatos érzelmeket. Ami nagyobb tisztaságot és tudatosságot eredményez.

Sokan mindaddig keresik a Partnerüket, amíg fel nem tudnak készülni, hogy meg is találják! 

Sokan mindaddig keresik a Partnerüket, amíg fel nem tudnak készülni, hogy meg is találják! Lehet, hogy eléggé kemény állítás, de nem mehetünk el amellett az adat mellet, hogy az emberek nagy többsége magányos.  Még akkor is, ha párkapcsolatban él, vagy városban. Eléggé megható ez a szám, ami a lakosok 70%-a felett is lehet. 

A ThetaHealing eszközeivel eléggé sokszor dolgozunk olyan korlátotó hiedelmekkel, amik nem csak meggátolják, hogy valaki megtalálja a számára igazit, hanem amikor ez megtörténik, harmonikus kapcsolatot lehessen építeni. Mert bizony egy kapcsolat, amiben két ember együtt él, ott építkezni kell. Sokszor hallom azt a kitételt, hogy mennyit vagyunk képesek feláldozni a másikért, a harmonikus kapcsolatért önmagunkból. Vannak olyanok, akiknek ez a mondat önmagában elegendő ahhoz, magányban éljenek. Kell-e feláldozni? Ez-e a valódi kapcsolathoz vezető út?

Fedezd fel mi a véleménye erről a  ThetaHealing megalkotójának. Jelentkezz erre a szemináriumra, akkor, ha van, és akkor is, ha még nincs párkapcsolatod, de szeretnél. 

ismerd meg az instruktorod

Rém László vagyok, ThetaHealing Certification of Science - Mester Instruktor és Konzulens. 2013 óta foglalkozom ezzel a Technikával. De ezeknél a titulusoknál is sokkal fontosabb, hogy olyan emberekkel dolgozom, akik elkötelezettek, hogy azt az életet éljék, amit mindig is szerettek volna! 

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

Ezalatt a két nap alatt a következőkről is tanulhatsz:

 • A kapcsolat alapszabályai
 • A másik tényleg szeret?
 • Idő a párkapcsolatban
 • Az uralomért vívott harc szabályai
 • Férfi és Női szerepek
 • Pénz a kapcsolatban
 • Az anyós és após...
 • Gyermekek helyzete a kapcsolatban
 • Szexualitás
 • Elköteleződés
 • A kapcsolat dinamikája
 • A másik megértése 

Jelentkezz a következő ThetaHealing Te és a Partnered szeminárium-ra!

Nincs esemény

ELŐFELTÉTELEK:

SZEMINÁRIUMHOZ TARTOZIK:

 • Magyar nyelvű munkafüzet

IDŐTARTAM:

 • 2 nap

HELYSZÍN:

 • Részletesebben a regisztráció után


SZEMINÁRIUMHOZ NYELVE:

 • Magyar vagy Angol 

KINEK AJÁNLOTT:

 • Azoknak a ThetaHealer-eknek, akik szeretnének megteremteni a jó párkapcsolatot partnerükkel.  

REGISZTRÁCIÓS DÍJ:

 • A regisztráció a szeminárium díjának 50%-os befizetésével válik élővé. 

válaszd ki a Neked Legmegfelelőbb csomagot 

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Az Élet Játéka Szeminárium:

155 000

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x 

59 000

/FŐ

Szeminárium teljes díja

A ThetaHealing Az Élet Játéka Szeminárium:

437

/FŐ

RÉSZLETFIZETÉS

3 részletben történő fizetés esetén a szeminárium részvétel:

3 x 

167

/FŐ

Szeminárium ismétlés

Várjuk szeretettel a szemináriumokat ismétlőket.  Miért jó ez? Egyrészt minden szeminárium egyedi. Nincs két egyforma szeminárium! Az ismétlőknek lehetőségük lesz teljes résztvevőként újra elvégezni a szemináriumot. Másrészt minden egyes ThetaHealing Konzulensi Oklevél 5 évig érvényes. ennek lejárta után amúgy is meg kellene ismételni a szemináriumot, hogy megtartsd a ThetaHealer jogosultságaidat, és frissen tartsd a tudásod. 

Várunk szeretettel!

Ismétlőként a szeminárium díja a szeminárium teljes díjának 60%-a! 
Ennél a szemináriumnál ez:
99.000.- Ft. *

*szemináriumon ismétlőként való részvételhez, az adott tanfolyam korábban elvégzése szükséges.  

Jelentkezéskor ne feledd el megadni, hogy ismétlőként veszel részt! 

profile-pic
Fuchs Anita
profile-pic
Tölgyessy Zsófi Soulpreneur
profile-pic
Zsófi Tölgyessy
profile-pic
Donogán Katalin

Egy izgalmas kaland

A Lacival való találkozás számomra mindig egy izgalmas kaland. Ezt teljesen pozitív értelemben értem. Persze, hogy izgulok, hiszen tapasztalatból mondom, hogy az életem változik meg, amikor az ő segítségét kérem.
Az áss mélyebbre tanfolyam legnagyobb ajándéka számomra az volt, hogy végre elhittem, hogy a Teremtővel való kapcsolódás állandó és folyamatos. Igazából az áttörés a képzés után történt meg, annak hatására, amit ott tanultam. Mivel emberekkel foglalkozom a munkám során, óriási hasznát veszem az ott tanultaknak. Leírhatatlan érzés, amikor évtizedes terhek kerülnek le egy-egy vendégem válláról azzal, hogy helyükre kerülnek a múlt eseményei és érzései.

Izgalmas feltárás

Nagyon izgalmas volt feltárni a családdal kapcsolatos mintákat a tanfolyamon. Bár már sokat foglalkoztam ezzel a témával, mégis új nézőpontokat kaptam, rengeteg elengedést és sokkal több hála van bennem az őseim irányába. Laci ismét támogató és profi környezetet adott hozzá, mindig egy élmény tőle tanulni.

Elképesztően nagyot lendített rajtam!

Az Áss Mélyebre tanfolyammal csodálatosan összeállt a kép, hatalmas tudásanyagot adott át a félelmek hiterendszerek felderítése és átprogramozása kapcsán.
A tanfolyam alatt pedig maga az ásás is kioldott egy nagyon régi, sok szenvedést okozó mintámat és azóta sokkal teljesebbnek érzem magamat és az életemet.
Laci nagyon profi és a személye biztonságos közeget nyújtott mindehez, ami számomra fontos volt, hiszen mély mintákon is dolgoztunk.
Mindenkinek ajánlom legalább az első három (alap, haladó, áss mélyebbre) theta healing tanfolyam elvégzését, aki szeretne önmagán dolgozni, kioldani és megérteni régóta (akár szenvedést okozó) mintákat, programokat, félelmeket, vagy segíteni másoknak benne. Én a saját életemben és a munkámban is egyre többször alkalmazom.

Aki még nem foglalkozott az önismerettel, az is elkezdheti

Igen jól éreztem magam a Workshopon! Már a vonaton újra olvastam az “anyagot” munkafüzetet. Még frissen szerettem volna átgondolni a hallottakat.

Megerősítést adott abban, hogy igenis folyamatosan kell önmagunkon ”dolgozni”. Nem számít hány éves vagy. Mindig figyelni kell magunk viselkedését, megnyilvánulását, megnyilatkozását.

Ismerd meg a THETAHEALING™ Technikát szemináriumokon keresztül

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

Kezdő szemináriumok

A technika alapvető szemináriumai, amelyek segítségével megismerkedhetsz a kezdeti lépésekkel, feltárhatod a technikában rejlő lehetőségeket. 

Haladóbb szemináriumok

A kezdő szemináriumok elvégzésével lehet tovább lépni a haladóbb szemináriumokra, közben lehetőség nyílik olyan tudást elsajátítani, amik kitágítják a világodról alkotott képedet.

Mester szemináriumok

A mester szemináriumokat azzal a céllal hozták létre, hogy segítségükkel eljuss a következő szintre, valamint megismerd a Technika minden elemét, és a  mögötte rejlő Filozófiát is. 

Lenne még kérdésed? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Név*
Email*
Üzenet
0 of 350
>
X