The Real Shifter Akadémia

TanácsadóI csoportok

Hogyan segíthet egy tanácsadói csoport a vállalkozásod növekedésében?

A mastermind csoport egy peer-to-peer mentorcsoport, amelyet arra használnak, hogy a csoport többi tagjának hozzájárulásával és tanácsaival segítsék a tagokat problémáik megoldásában.

A peer advisory group lehetőséget biztosít arra, hogy olyan emberekkel dolgozz együtt, akik hasonló területen, hasonló feladatokkal foglalkoznak, mint te.

Egy tanácsadói csoport segít abban, hogy együttműködj hasonló beállítottságú, hasonló területen és hasonló feladatokkal foglalkozó társakkal.

A tanácsadó csoportjaink segítenek nagyobb üzleti sikereket elérni a megerősítés, az együttműködés, a bizalmasság és a kapcsolatok folyamatán keresztül.

  • Megerősítés:

A tanácsadói csoportokban témaköröket dolgozunk fel, ahol a csoporttagok megosztják egymással a tapasztalataikat. Lehetőség van arra, hogy mindenki feltegye kérdéseit, és arra tanácsokat kapjon. A csoport kritika helyett támogatást biztosít, és belső tanácsadókőrként friss ötletekkel lát el.

  • Együttműködés:

A csapattagok legkülönbözőbb háttérrel rendelkeznek, így minden csoport egyedi, ahol a csoport tagjai üzleti szövetségeket is köthetnek egymással. Az együttműködések pedig képesek akár új megvilágításba helyezni meglévő szolgáltatásokat, termékeket.

  • Bizalmasság:

A csoportok teljes mértékben tiszteletben tartják a csoport találkozókon elhangzottakat. Legyenek azok üzleti vagy személyes jellegűek. Erős kötelékeket építenek ki a többi taggal, és újult erővel és lendülettel térnek vissza saját munkakörnyezetükbe.

  • Kapcsolatok:

A csoportban lévők kapcsolati tőkéje felbecsülhetetlen. A tagok a csoportok találkozói alkalmával támogató környezetben, megismerik egymást. Ez a bizalom pedig az üzleti életben is nagy értékkel bír.

A MASTERMIND ÉS PAG TANÁCSADÓI CSOPORTOK ÉRTÉKEIRŐL

  • Egymástól  tanulás.
  • Nyitottság és őszinteség.
  • Diverzitás.
  • Gyorsabban és jobban tanulunk egymástól.

A tanácsadói csoport tagjai a történeteik és tapasztalataik megosztásával egymást inspirálják, és csalogatják elő a résztvevők ötleteit, kreativitását és bölcsességét. A külső nézőpontok olyan plusz ötleteket és megoldásokat adnak, amelyek az egész csoport előnyére válnak.

A középiskolát elhagyva sokkal inkább magunkra vagyunk utalva, ami az információk beszerzését és feldolgozását jelenti. Felnőtt korban is megfigyelhető az a minta, hogy egymás tapasztalatát hallgatva könnyebben sajátítunk el új dolgokat, és könnyeben vesz új irányt az életszemléletünk.

  • Nyitottságra és őszinteségre való hajlandóság alapvető fontosságú.

A csoport hatékonysága teljes mértékben a résztvevők megosztási hajlandóságától függ. Csak akkor lesz a csoportnak a legnagyobb haszna, ha az emberek nyíltan beszélnek a vállalkozásukról, pénzügyeikről és más kényes kérdésekről.

A mások elképzeléseivel szembeni negatív hozzáállás és kritika elfogadhatatlan és a tanulási folyamatot akadályozza. A csoport vezetői mindenkor biztosítják a megfelelő biztonságos és támogató környezetet.

A kötődés akkor a legerősebb, ha a tagok tisztelik egymást, és van türelmük és megértésük ahhoz, hogy valóban meghallgassák egymást. Ha egymást támogató kötődések kialakulnak, akkor a csoport tagjai rendkívüli módon fejlődnek.

  • Előnyös, ha vállalkozásodon kívüli társakat keresed.

„A vezetői lét magányos mezsgye”. Ugyan a mondások gyakran a valóságnak megfelelnek, nem feltétlenül kell azokat teljes mértékben saját igazságodként elfoganod. Nem mindig egyszerű feladat, de a tanácsadói csoportok egyik legerősebb vonzereje, hogy a résztvevők a megszokotthoz képest más hátterű, de hasonló döntéshozó szinten lévőkkel alkotnak tanácsot.

A legelterjedtebb szokás, hogy a vezetők a saját iparáguknak megfelelő konferenciákra, képzésekre járnak. Gyakran a konkurencia ellenségként jelenik meg, más területek pedig irrelevánsnak. A tapasztalatok szerint a épp ebből a nézőpontból származik a stagnálás és lassú leépülés.

A tanácsadói csoportok tapasztalati háttér alapján állnak össze. Ennek előnye a diverzitás, a más piacon való ismeretek pedig további kreatív ötletekkel, bölcs tanácsokkal szolgálnak.

2022-es Mastermind és PAG Tanácsadói csoportok

Tanulj biztonságos, megbízható, őszinte és támogató tanácsadói csoportokban, ahol a Te tapasztalatod is fontos érték. 

A csoportokról bővebben itt olvashatsz, és csatlakozhatsz! →

ThetaHealing Instruktorok

Ebbe a csoportba ThetaHealing Instruktorok jelentkezését várjuk, akik legalább a Te és a Teremtő Instruktori szemináriumot elvégezték. 

ThetaHealing Konzulensek

Ebbe a csoportba ThetaHealing Konzulensek jelentkezését várjuk, akik legalább a Te és a Teremtő szemináriumot elvégezték. 

Egyéni vállalkozók nr. 1.

Ebbe a csoportba olyan Egyéni Vállalkozók jelentkezését várjuk, akik most szeretnének elkezdeni saját vállalkozást. 

Egyéni vállalkozók nr. 2.

Ebbe a csoportba olyan Egyéni Vállalkozók jelentkezését várjuk, akik 1-3 éves vállalkozói háttérrel rendelkeznek.

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350
>
X