Fedezz és nyiss fel új lehetőségeket!

The Real Shifter Workshopok

RENDSZEREZETT INFORMÁCIÓ | ALKALMAZOTT TUDÁS | HOSSZANTARTÓ VÁLTOZÁS 

Ismerd meg a The Real Shifter workshopokat

A szemináriumok során lehetőséged nyílik arra, hogy a ThetaHealing Technika minden egyes elemét elsajátítsd. A szemináriumok egymásra épülnek, ezzel is segítve azt, hogy lépésről lépésre haladj a tanulmányaiddal, de gyakorlati eszközöket is bemutat, amit azonnal tudsz használni. 

TRS | A Kommunikáció Összhangja workshop

A beszéd során, azon kívül, hogy érzékelhetjük a verbális- és non-verbális részét, megmutatkozik a kommunikáció külső - és belső oldala is. Sokszor annyira elfogatlak vagyunk a belső monológot hallgatva, hogy megfeledkezünk arról, hogy a másik fél talán valami teljesen mást ért a mondandó alatt, mint amit mi kikövetkeztetünk. Ebből rendszerint rengeteg konfliktus keletkezik.   

TRS | Pénz és Siker Workshop

Elolvashatsz több tucat sikerről szóló könyvet, de ha nem találod és fejted meg azokat az okokat, amelyek távol tartanak a sikertől és a bőségtől, egyszerűen saját belső ellenállásodat és feszültségedet fogod növelni. Kérdezd csak meg önmagadtól, hogy hány olyan próbálkozás volt az életedben, ami a több pénz szerzésére irányult és még csak az első lepésig sem jutottál el? Hány olyan sikeres ember történetét olvastad már végig, akik megmutatták, hogy mik azok a trükkök, amik csak a keveseknek érhetők el, mégsem tudtál közelebb kerülni a céljaidhoz?

THE REAL SHIFTER workshop

Ezen a különleges 2 napos workshopon, képes leszel felismerni és megváltoztatni a gondolati mintáidat, amit a valóságról alkotsz. A személyes megértésed alapján ez a program segít, hogy elérd a korlátlan lehetőségeket, kiegyensúlyozott állapotban. Ebben a végtelen állapotban képesek vagyunk megváltoztatni bizonyos szokásokat és gondolatokat, ezáltal felfedezheted azt az életed, ahol megélheted a kreativitásodat, fontosnak, méltónak, támogatva és szeretve érezheted magad

Keress fel!

Szeretnéd megtenni a következő lépést a sikereid felé? Szeretnél Magadnak olyan megoldásokat találni, amik egyszerű, de tartós változásokat hoznak az életedbe?

Különböző programok közül tudsz választani magadnak, akár barátaiddal közösen, de rendelkezésre állnak személyre-szabott workshopok, mindset programok és személyes konzultációk. 

Szeretnék beszélgetni Veled, hogy kitaláljuk mi működik (vagy éppenséggel mi nem), még közösen találjuk meg azt, ami a legjobb Neked!

Remélem hamarosan találkozunk!

Szeretettel és Hálával 
Rém László

0 of 350

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE & ajánlatokra!

Szeretnék felajánlani neked ingyenes, de remélhetőleg hasznos anyagokat, emailek és egyéb friss ajánlatok formájában.

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni erre a listára.

u.i.: törekszem arra, hogy ne csak értesítőkkel, hirdetésekkel bombázzalak. Azt én se nagyon szeretem.

>
X