Úgy érzed, hogy megrekedtél a múlt-ban? Szükséged van arra, hogy lezárj néhány eseményt, ami megtörtént veled? Úgy érzed, hogy lelassult körülötted minden, de semmi jele annak, hogyan tudnál változtatni?

A Múlt lezárása Meditációs és Teremtő Est

online webinár -  felvételről

A Múlt lezárása nélkül nem lépünk tovább az életben

Mindannyian átmegyünk életünket megváltoztató tapasztalatokon, és néha nem tudunk továbblépni, amíg nem dolgoztuk fel a történteket. Ez a Múlt. Egy olyan webináron fogsz végig haladni, amelyet kifejezetten azok számára terveztek, akik a múltjukkal küzdenek. És olyanon, ami abban segít, hogy a számodra is megfelelő jövőt teremtsd. Plusz a meditációk segíteni fognak az elmédet a lezárás felé terelni, hogy végre felismerhesd bármi is az, ami visszatartja a boldogságodat. egészségedet, sikeredet.

A múltról sokszor érezhetjük azt, hogy csapdába ejt, és ezt természetesen okkal érezheted így. Sok bölcs volt, aki segített bennünket eddig abban, hogy megértsük a múlt arra szolgál, hogy tanuljunk belőle, majd a tanultakat felhasználjuk a jövőben.

A történelem önmaga ismétlése abból is ered, hogy képesek legyünk javítani ott, ahol kell, de abból is, hogy nem voltunk kellőképpen bölcsek. A múltbéli tanulnivalók nem egyenlőek azzal, hogy mindent pontosan ugyanúgy kellene kialakítani, hanem, hogy abból a legjobban működő verziót alapul véve valami ÚJAT alkossunk.

A Múlt lezárása kell ahhoz, hogy Megérts, mi történik veled.

Gondold végig, hogy milyen a napod

Felkelsz, és egyből azon gondolkodsz, hogy miket kell megtenned aznap. Milyen email-eket kell megválaszolnod, milyen egyeztetéseid lesznek. Milyen ebédet kell főznöd. Vagy mit kell elintézned. 

Nem is emlékszel arra, hogyan jutottál ki a fürdőbe, hogy megmost a fogadat, de ott állsz a tükör előtt. "Jó lenne egy kávé..." - gondolod, és már a konyhában vagy, főzöd a kávét, de közben azon gondolkodsz, hogy vajon mekkora dugó lesz aznap a munkába menet, vagy mekkora tömeg lesz a villamoson. 

múlt

A villamoson valaki oldalba bök, és akkor ébredsz rá, hogy le kell szállni. "Mikor szálltam fel egyáltalán?" Már bent is vagy a munkahelyeden, mire belelendülsz a munkába, ebédhez közelít az idő. Ebéd közben a délutáni teendőkre gondolsz. Nem is érzed az ételed ízét rendesen. Ha egyáltalán ettél valamit. A gondolataid már visznek is tovább. Estefelé leülsz egy kicsit, és elgondolkodsz, hogy mit csináltál aznap. De egyszer csak csörög az óra, felkelsz. 

Ha ezt gyakran csinálod, akkor Minden nap ugyanazt éled meg. A MÚLT LESZ A JELEN.

Most tágítsuk ki a napot - egy hétre, azt pedig egy hónapra, egy évre, egy életre! 

Így alakítunk ki szokásokat, amelyek aztán átveszik az irányítást a mindennapokban!

A Múlt Lezárása Webinár

A Múlt Lezárása Webinár egy meditációs est felvételéből készült. Visszahallgatva az anyagot megerősödött bennem az, hogy ezt meg kell osszam ezt egy kurzus formájában is, ahol a hallgató vissza tudja hallgatni az anyagot, a példák alapján pedig a benne felébredő emlékek alapján maga is el tudja kezdeni feldolgozni a múlt eseményeit, és lezárni azokat, amelyek készen állnak erre.

Ebben a kurzusban ezt tudod elsajátítani:

Ha egy olyan kurzust keresel, ahol a múlttal kapcsolatosan tudsz tanulni, és vezetett meditációkkal változtatni azon, akkor ez a kurzus Neked szól! Kezdj bele most!

Hiedelmekről

Ismerd fel hol vannak hatással rád a hiedelmeid, hogy hogyan tudod őket megváltoztatni. 

MÚLT - JELEN

Hogyan határozza meg a múltad a jelened, és hogyan változtass ezen.

MEDITÁCIÓ 1

 A múlt lezárása meditáció.

MEDITÁCIÓ 2

 A jövő megteremtése meditáció.

Rém László

Rém László a THE REAL SHIFTER© Programok megalkotója, amely a megszokott módszerektől eltérő megközelítést kínál, ötvözve a valóságot és a spiritualitást, a nyugati tudást és a keleti filozófiákat a vezető coachok, mesterek és tanárok által bevált technikákkal.
László tanácsadó, oktató és coach. Korábban építészmérnökként sokat megőrzött a mérnöki szemléletből, miközben a reális józan ész mellett a lehetetlent is feldolgozza nemzetközi ügyfeleivel. Világszerte sok embernek segített már emlékezni arra, hogy kik is ők valójában, és hogyan tegyék meg a következő lépést az életükben bátorsággal, együttérzéssel és magabiztossággal.

Rém László

A the real shifter & Reline alapítója

ThetaHealing™ Certification of Science
Mester Instruktor és Tanácsadó - Konzulens

A Múlt Lezárása webinár további témái - feladatai

Feladat 1

Mit gondolsz a testedről?

A testedről alkotott képet igyekszik az elméd minden pillanatban megerősíteni. Ha van valami, ami nagy befolyással van az életről alkotott képről, az az, ahogyan önmagadról gondolkodsz. 

Feladat 2

Vissza a jelenbe.

Az elméd egy érdekes játékot játszik veled, mert még ismeretlen számára a jövő. Ezért gyakran érzed azt, hogy beleragadsz valamibe, és ott sokkal "biztonságosabb", mint másutt. Még akkor is, ha tudatosan már nem tetszik az a helyzet. 

Feladat 3

Egy esemény a múltból.

Az múlt eseményei fontosak számunkra, mert abból tanulunk. És a jelenben, pedig a tanultakra hagyatkozva alakítunk ki döntéseket. Aztán ezeket a döntéseket használjuk arra, hogy megjósoljuk a jövőt. Mi van akkor, ha rossz az alapötlet?

Hiedelmek

Mik azok a korlátozó hiedelmek?

A fizikai létünk egyik nagy jellemzője, hogy építkezünk a múlt eseményeiből. el tudjuk kerülni azt, ami rossz, és örülünk, ha valami jó találunk. Ezek lesznek a hiedelmeink, amelyek meghatároznak minden egyes döntésünket. Amelyek pedig a múlt eseményein alapulnak.   

Történetek

Mennyire határoznak meg a történeteid?

Szeretem az egyszerűséget, mert  szépséget találok bennük. Egy történet ezer magyarázatnál is többet ér! Főleg, ha elkezdesz irányított kérdéseket feltenni, azért, hogy felfedezz egy - egy esemény mögötti okot.   

Meditációk

A múlt és a jövő.

A webinár két nagy erőssége, hogy mind a tudatos, vagy realitással foglalkozó oldaladat is megmozgatja, mind pedig a megfoghatatlan oldalt. A vezetett meditációk könnyen követhetők, és annyiszor hallgathatod meg őket, amennyiszer csak szeretnéd! 

A Múlt Lezárása webinár

Mindannyian átmegyünk életünket megváltoztató tapasztalatokon, és néha nem tudunk továbblépni, amíg nem dolgoztuk fel a történteket. Ha ez úgy hangzik, mintha valami ilyesmi történne veled, akkor csatlakozz hozzánk egy meditációkkal kiegészített webinárra. Egy olyan webináron vezetlek végig, amelyet kifejezetten azok számára terveztem, akik a múltjukkal küzdenek. És olyanon, ami abban segít, hogy a számodra is megfelelő jövőt teremtsd. Ezek a meditációk segíteni fognak az elmédet a lezárás felé terelni, hogy végre elengedhesd és továbbléphess, bármi is az, ami visszatartja a boldogságodat, egészségedet, sikeredet! De ajánlok még mást is!

webinárium teljes díja

A Múlt Lezárása online webinár + meditációk

huf

12 900.-

7 900 .-


Rém László

Az elsődleges célom, hogy segítsek Neked abban, hogy visszaszerezd az életedben a jelen-létet, és emlékezz arra, hogy ki is vagy valójában!

Rém László

A the real shifter & Reline alapítója

ThetaHealing™ Certification of Science
Mester Instruktor és Tanácsadó - Konzulens

>
X